Jump to content
Guest D16A8

една сбъдната мечта?

Recommended Posts

Guest kamikadzeto

прелюда ми е готов,още е при бояджията трябват ми няколко дни да го оборудвам и сам на разположение на всички желаещи.вкючително и на тези с коли 1.5 които дават по добри времена от 2.2 витек. ;)

От кой град си? ;)

за пипани 1.5 говоря, за да ти се опъне фабрично 1.5 трябва да тежи 600-650 кила ;)

от Бургас съм и се занимавам с тунинг и не проумявам ;) какво ще пипнеш за да ме вземеш турбо няма да ти помогне със сигурност само с NOS ако моторчето издаржи но това е сериозен риск ;)

Колега какво те кара да мислиш , че 1.5 не вървят ??? Извинявай , но без да си видял колите ни ( мойта , на Емо и на Демон-а ) та си мислиш , че нямаме шанс ??? Като си запознат с тунинга , значи знаеш , че съотношението маса - коне е важно ;) в случай 400-те метра и пистово съсезание , но както каза Хронос , при дълъг път ( магистрала ) нямаме шанс или най-малкото след подобно състезание ще ни се наложи поправяне на двигателя , защото натоварването ще е много голямо , на малък двигател ;)

Не приемай толкова насериозно нещата , все пак сме от един отбор ;)

[/quote

тук не ставава вапрос дали 1.5 варвят,разбирасе 4е варвят.в този клас са наи добрите;нали са хонди;въпросът е че не мога да се саглася че вървят повече от 2.2витек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

тук не ставава вапрос дали 1.5 варвят,разбирасе 4е варвят.в този клас са наи добрите;нали са хонди;въпросът е че не мога да се саглася че вървят повече от 2.2витек.

Ами дай време на 400 метра и ще се разбере ;) на Емо рекорда е 15.2 , ако не се лъжа на Божурищя ;) Разбира се това ще са времена дадени с много преработки и настройки на 1.5 , а ти с твойте 2.2 с подобни настройки ще дадеш по-добри времена ;) и пак ти казвам говоря ти за времена на 400 метра и евентуално писта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto

Ами дай време на 400 метра и ще се разбере ;) на Емо рекорда е 15.2 , ако не се лъжа на Божурищя ;) Разбира се това ще са времена дадени с много преработки и настройки на 1.5 , а ти с твойте 2.2 с подобни настройки ще дадеш по-добри времена ;) и пак ти казвам говоря ти за времена на 400 метра и евентуално писта ;)
искаш ли да ги замерим на място?тука си остават само прикаски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

искаш ли да ги замерим на място?тука си остават само прикаски.
Моята като е готова с удоволствие ;) Емо сам да каже за себе си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

кога съм отказвал дръпки :worthy: и да паднем и да бием, пак ще се напием :worthy: 15.4 ми е рекорда на божура - олекотен и със сликове.... иначе съм около 15.8-15.9за справка Хроноса с Н22А2 беше дал 16.2..... затова по-горе споменах "съдейки по времената". Истината е в гонката, затова те попитах от къде си.А на въпроса какво ще и направя на д15-ката: колектори, инжекцион, портвана втек глава и около година и половина настройки :worthy: Не забравяй със сивика не ми е нужно да достигам твойте конски сили за да те победя защото съм доста по-лек. А на магистралата ще ти виждам стоповете около минута-две и съм довиждане. Максималната ми скорост е около 210-215 по километраж а при такава скорост със сивика се изисква бая кураж за да се гоня с някой. Както каза Тони прелюда на високи скорости е кола с която малко други коли могат да се съревновават.п.с. мале в какъв оффтопик избихме... дайте да се поспрем че осрахме темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...