Jump to content
Guest Krelion

Гледате ли Trick It Out

Recommended Posts

Guest Krelion

Колеги започна новото предаване по MTV за тунинг "Trick it out"!Особеното при него обаче е че се тунинговат Хонди!На две фирми за тунинг се дават две идентични коли и те се състезават кой ще тунингова по добре.Днес Беше примиетата на предаването и даваха два епизода.В първия правиха Два Акорда а във втория два Прелюда.В следващия епизод ще правят Сивик 5 ген хеч.Така че гледаи народе......Не знам кога ще го дават следващия път,ако някой разбере моля да пише.Между другото тази събота и неделя има Pimp my ride Weekend!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

Като каза и се поразтърсих и намерих 7 епизода на това предаване и ще го видим за какво става въпрос дано е добро като Pimp my ride щото много му се кефя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Не е много ново наистина. Дават им 15 000$ и две седници. Гледах една серия в която два Civic 8г - купета, черни ;) ги направиха на нищо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Като каза и се поразтърсих и намерих 7 епизода на това предаване и ще го видим за какво става въпрос дано е добро като Pimp my ride щото много му се кефя ;)

А къде ги намери тези епизоди??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

и аз го гледах епизода с прелюдите леле така съм се кефил се едно тва е моя прелюд а айде кажете ако знаете къде в интернет ги има за сваляне и от колко часа по ЕмТиВи го дават май някъде причевр кам 11 ама не съм сигурен мерси предварително

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Днес даваха 3 епизода почнаха от 3:30 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...