Jump to content
Guest dj_freak

Ел. екстрички

Recommended Posts

Guest dj_freak

драги колеги . другари и другарки за всакакви хрумвания относно ел. екстрички които бихте искали да притежава вашата колица моля споделяйте тук. Ако имате вузможности за реализацията им споделяйте тук. Ако искате и вашите коли да са American style пишете..... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Еми аз мойта си я паля сутрин като стана от леглото и докато се облека и сляза, вече е топличко вътре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Еми аз мойта си я паля сутрин като стана от леглото и докато се облека и сляза, вече е топличко вътре ;)

С дистанционното от телевизора или на уредбата ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз съм си мислел за отопляеми огледала . Ставало с някакво специално фолио май ... но не разбрах на момента .... Иначе шукарийка би било и самоприбиращи се огледала при пускане на алармата.Отоплението го казаха вече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

Аз съм си мислел за отопляеми огледала . Ставало с някакво специално фолио май ... но не разбрах на момента .... Иначе шукарийка би било и самоприбиращи се огледала при пускане на алармата.Отоплението го казаха вече ;)

Това с отоплението е много шокар аз също съм си го мислел. Вариантите са два с подгряващо фолио ии нагревател кабелен и при двете положения подгряването ще трябва да го вържем към бутона за нагревателите на задното стъкло или:http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...si&img=2727И естествено малко нерви да си разглобиш огледалото ;)Аре успех колега за сега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mitoo

ел.стъклата ми са много бавни,дори шофьорското,при изключена кола понякога забива-колата е шатъл 91-ва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ел.стъклата ми са много бавни,дори шофьорското,при изключена кола понякога забива-колата е шатъл 91-ва

Значи се товарят... не е добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...