Jump to content
Guest APOLON

Окачване

Recommended Posts

Guest APOLON

Здравейте колеги, тема за окачването не намерих затова реших да ви питам. Интересуваме къде мога да си направя спортно окачване и каква ще е разликата между това, с което съм и спортното ? Карам D14A4Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Къде можеш да си направиш не знам, но колата ще вози по твърдо и по ниска, но за сметка на това ще бъде много по стабилна на пътя няма да се накляня толкова по завоите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Неможеш да си го напраш спротното окачване ми моиш да си го купиш едни пружини H&R и едни амортисьори кони KONI ама струват некой лев да знаиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Неможеш да си го напраш спротното окачване ми моиш да си го купиш едни пружини H&R и едни амортисьори кони KONI ама струват некой лев да знаиш ;)

ДА де точно това ми беше въпроса, значи това ми трябва за спортното окачване, а то как е като качество ? Значи тези неща ми трябват , нещо друго, някакви тампони карета?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

и ще задираш спящите полицаи ;)сложи едни дебели гуми , спортното окачване не е особено подходящо , ако с тази кола всеки ден ще си ходиш наляво надясно ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MilliAngel

Като взехме моята - Сивик 96та, беше със спортни пружини/окачване (за съжаление не мога да цитирам модела), човека, който ги беше слагал преди това се беше поохарчил добре, беше и с джатни 15ки. Освен, че задира легнал полицай, дори и при диагонално преминаване, задира всякакви бордюрчета, по-дълбоки дупки, и при паркиране до бордюр задират вратите при отваряне и т.н.....Иначе, че става по-стабилна, не трябва да имаш никакво съмнение, страхотно се държи на пътя.Аз лично след консултации с гумаджии дали може да се повдигне повече (по тяхно мнение можеше да се вдигне 2-3 см, което ми беше недостатъчно), прецених, че зимата, ще съм снегорин и никак няма да ми е лесно в снега и преспите и я качихме на нормални пружини. Да ти кажа, като млад шофьор, ми е доста по-лесно сега. И кара по-меко, с късите пружини много друсаше....успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Като взехме моята - Сивик 96та, беше със спортни пружини/окачване (за съжаление не мога да цитирам модела), човека, който ги беше слагал преди това се беше поохарчил добре, беше и с джатни 15ки. Освен, че задира легнал полицай, дори и при диагонално преминаване, задира всякакви бордюрчета, по-дълбоки дупки, и при паркиране до бордюр задират вратите при отваряне и т.н.....Иначе, че става по-стабилна, не трябва да имаш никакво съмнение, страхотно се държи на пътя.Аз лично след консултации с гумаджии дали може да се повдигне повече (по тяхно мнение можеше да се вдигне 2-3 см, което ми беше недостатъчно), прецених, че зимата, ще съм снегорин и никак няма да ми е лесно в снега и преспите и я качихме на нормални пружини. Да ти кажа, като млад шофьор, ми е доста по-лесно сега. И кара по-меко, с късите пружини много друсаше....успех :D

БАТЕ ДАЙ ДА ГИ КУПЯ СТАРИТЕ ТИ ПРУЖИНИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здравей.Аз съм със спортно така да се каже в момента.Coilovers от e-bay и жълто KONI.Пружините се регулират на височина и проблеми с полицай и всякакви други спящи индивиди нямам.Разбира се няма да се качваш по тротоарите.Колата е много стабилна но ужасно мнгого се друса напред назад... или по-точно следва пътя като картинг. Ако пътя е на вълни започваш да плуваш в него с лодката.В завой обаче е уникално по-добре. Аз именно затова ги смених. Мога да си завивам с голяма скорост без да се притеснявам. Мога да заобикалям рязко дупки и такива неща с по-голяма скорост без никакви проблеми и без рискове.На магистралата е като залепена и с голяма скорост не ме е страх да карам защото усещам как се държи.Има + - определено. Ако имаш възможност трябва да те кача да прецениш. Парите не са никак малко и е добре да не рискуваш.Когато минавам по гаден път псувам яко, като съм на равно умирам от кеф :cool:.Това е в общи линий.P.S.Удоволствието е около: 1000лв.

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Здравей.Аз съм със спортно така да се каже в момента.Coilovers от e-bay и жълто KONI.Пружините се регулират на височина и проблеми с полицай и всякакви други спящи индивиди нямам.Разбира се няма да се качваш по тротоарите.Колата е много стабилна но ужасно мнгого се друса напред назад... или по-точно следва пътя като картинг. Ако пътя е на вълни започваш да плуваш в него с лодката.В завой обаче е уникално по-добре. Аз именно затова ги смених. Мога да си завивам с голяма скорост без да се притеснявам. Мога да заобикалям рязко дупки и такива неща с по-голяма скорост без никакви проблеми и без рискове.На магистралата е като залепена и с голяма скорост не ме е страх да карам защото усещам как се държи.Има + - определено. Ако имаш възможност трябва да те кача да прецениш. Парите не са никак малко и е добре да не рискуваш.Когато минавам по гаден път псувам яко, като съм на равно умирам от кеф :).Това е в общи линий.P.S.Удоволствието е около: 1000лв.

Мерси за отговорите, много ми помогнахте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Нищо не каза за старите ти пружини.Продават ли се или не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found