CIvic WizZ 11 #1 Публикувано 27 Януари, 2013 Здравейте има ли някои представа дали тази кутийка може да се подкара на хонда , и как става ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki Petkov 0 #2 Отговорено 11 Август, 2013 (Редактирано) От вчера съм с такова чудо и пукам яко ..... много е яко ... D16Z6 ... без проблем става /> Редактирано 11 Август, 2013 от Niki Petkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3 Отговорено 11 Август, 2013 колега внимавай с настройките на тва нещо Има 3 потенциометъра -обороти -закъснение -брой изпуснати искри че скоро на един колега биелите му излязоха да видат кво става 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto_16v 0 #4 Отговорено 11 Август, 2013 Колеги, бихте ли споделили от къде и колко парички струва.Ще съм много благодарен ,защото от много време търся информация , но е оскъдна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #5 Отговорено 11 Август, 2013 http://www.tuning.bg/forums/index.php?/topic/84448-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bc-launch-control-90%d0%bb%d0%b2/ това е момчето което ги прави много е точен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topway 0 #6 Отговорено 13 Септември, 2013 А дали може да се извади някоя схема на свързване или то си има manual ?! за D15Z6 става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #7 Отговорено 13 Септември, 2013 А дали може да се извади някоя схема на свързване или то си има manual ?! за D15Z6 става дума. ми пиши на пича(дето съм дал линка по-горе) или ако искаш ще ти дам телефона му или скайпа да ти обясни подробно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #8 Отговорено 13 Септември, 2013 А дали може да се извади някоя схема на свързване или то си има manual ?! за D15Z6 става дума.Коледа,Лично мое мнение, но на този икономик едва ли му е нужен launch control.Карай този така здрав и хубав двигател и се наспаждавай на малкия разход и на живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topway 0 #9 Отговорено 14 Септември, 2013 (Редактирано) Не ми трябва икономия на мен , а яко пукане ... както четох някъде сФетоФарен терор ПС: икономика е пипан. ПС 2 : като се счупи, ще купим нов. ПС 3 : дали ще има в наличност от тия контролери, за които е дал схема в тюнинг.бг ? Редактирано 14 Септември, 2013 от topway Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #10 Отговорено 14 Септември, 2013 и за какво ти е тоя лънч? пълен ташак за слаба атмосферка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове