Jump to content
Guest lookcho

жълто кони - кончерто

Recommended Posts

Guest lookcho

инрересува ме следното :тъй като амортисьрите ми са определено старички ако не и оригиналните ,но със сигурност са на над 130ККМ искам скоро да си ги сменя ... проблема е че не са изпуснали ,не текат и не са блокирали , но определени са омекнали и вече нямат достатъчно пъргавина за да държат колата стабилно ... та по въпроса - искам да си взема жълто кони или някакви други добри ,настройваеми амортисьори (но не знам кой друг прави такива) ... знам че кони имат модел за кончерто ,но ме интересува мога ли да вкарам някакви други ,примерно от сивик или CRX ,защото онези не знам от де да ги търся и , колко им е голям диапазона на настройката т.е. ще мога ли да ги настроя за сток или други меки пружини ? та накратко да формулирам випросите : :pirate: друга марка настройваеми амортисьори ?друг модел от който да паснат на кончерто ?ще станат ли на стк пружини ?от де да ги намеря ?

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Кони от РУДИ96 някъде из форума има и тел ма можеш да чакаш и 2-3 месеца за тяхдруги регулируеми KYB и не забравяй и-бей-виж там какви оферти има за кончерто

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

и не забравяй и-бей-виж там какви оферти има за кончерто

никакви ;) затова питам дали други стават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

айде де не може никой да не знае дали от друг модел не стават ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

незнам ма аз като сменях мойте ми свалиха старите и по тях щот поръчах едни дет по каталог трябваше да ми паснат ма ръцпък и имай в предвид че нови амортисьори значително ще ти подобрят поведението на колата-един приятел си сложи токико газовомаслени и е много доволен като покарах колата(по-екстремно) и аз останах приятно изненадан а цената им беше на половината от мойте в смисъл че ако няма да я праиш неква супер бегачка според мен не си заслужават жълтите конита-лично мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

незнам ма аз като сменях мойте ми свалиха старите и по тях щот поръчах едни дет по каталог трябваше да ми паснат ма ръцпък и имай в предвид че нови амортисьори значително ще ти подобрят поведението на колата-един приятел си сложи токико газовомаслени и е много доволен като покарах колата(по-екстремно) и аз останах приятно изненадан а цената им беше на половината от мойте в смисъл че ако няма да я праиш неква супер бегачка според мен не си заслужават жълтите конита-лично мнение

Аз смятам,че си заслужава :D Разликата в цената е около 150-200лв от всякъкви други,но качеството и ефекта е на много по-добро ниво.Колега предцени сам но според мен малко повече кинти вложи,но в последствие ще бъдеш по-доволен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Момчета да прпоръчте спортни пружини и амортесори,може и втора въка,а може и коиловъри с амортесьори за сивик 4г. хечбек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

с коиловърите внимавай! продават се едни боклуци дето ако ще ги ползваш не им ползвай пружините, а само втулките за настройка на височината.пружини не мога да ти препоръчам, но ако вземеш жълто кони което има 2 жлеба за зегерката ще можеш да смъкнеш малко колата с фабрични пружини. Ефекта не е лош. Преди няколко дена Сандо (Wolferine) я смъкна така неговата и да ти кажа доста прилично стана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

кончертото е с макферсъни и от никоя хонда няма да станат амортесьорите. освен кони да правят специално за кончерто (и роувър) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

правят ... има ги в каталозите им .. но не се продават в e-bay а от другаде тънко не знам :huh: ... не ме кефи ако за комплекта трябва да дам 2К .. просто ги нямам ... щом няма да стане нищо друго става много кофти ...дайте идея от къде може да се пазаруват кони он-лине в европа , че кончерто не ми се вярва да има в щатите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...