Jump to content
Guest Civic*6

Гафове в/с любимата (Хонда)

Recommended Posts

Guest Civic*6

Всякакви, може и сексуални... ;) Айде да видим тея коли само за каране ли ги използвате :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Айде аз да започна. Лятото тъкмо бях боядисал изцяло черната пантера (Сивик 6), и не знам защо реших да я пастирам :pirate: Купих един боклук от ВС Телешоп, хванах 2 приятелки( на по 15 ;) ), омазах я цялата и изчаках да изсъхне. В това време музиката дъни яко-бас каса Soni Xplod 12 инча, а акумулатора ми по-слаб от манекенка на 5 годишна салатена диета...Та после излъскахме количката, резултата бе плачевен-стана на едни интересни и мнооого красиви концентрични окръжности, като я погледнеш под определен ъгъл ;) . Музиката продължава да дъни...Приключихме със всичко, измихме се- аз не можах де, ръцете ми станаха морскозелени ;) . Решаваме да ходим нанякъде вече, но естествено като завъртях се чу само един тъп звук и толкоз. Викам айде сега бутайте. Ей тва беше най-приятната и смешна в същото време гледка, която можеше да се случи на колицата ми(щото са малки още мадамите, иначе може и по-приятни ;) ). Точно до блока ми има един баир, избутаха я до там, но не запали. Пуснахме я надолу, и втози момент, в ойто те все още бутат, минава един Мерцедес, като кара няква кифла, готина бтв и един кифльо. И мадамада ми показва среден пръст ;) . Ей как се ядосах, не подозирах, че знам толкова псувни...Оттогава като видя Мерджан, и го наказвам ;) . Та обадих се после на един приятел, донесе зарядно и се оправиха работите. След няколко дни купих нов акумулатор, но случката си я биваше ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И аз имам разни бледи спомени за усърдно фукане с (тогава) новата си хонда пред един приятел, абониран за винаги последните модели пасатори и после нещастни и неуспешни опити да запаля (заради шибаното main реле) пред леко снизходителната му усмивка, докато ме гледаше от пасатора си. :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Един път един пич с мерцедес ме заяде, като ми се залепи за задната броня. Явно не е бил от тези с многото цилиндри и кубици, защото го дръпнах много убедително между два светофара. Но той не се отказа и на следващата проба между автомобилите ни, пак го дръпнах, като минах пред него и вече си казах "........сега те издухах.........." и Хондата заби муцуна в земята и като подадох газ и почна да гърми през ауспуха като някое черешово топче ;);):pirate:;) Онзи го обстрелвах с огромни калба тъмен дим. Пуснах аварийните и почнах да отбивам от страни. А онзи ме подмина и си личеше, че си е умрял от кеф.....молко се ядосах, че се изложих, но повече ме интересуваше какво и е на колата? Викнах един приятел с една Хондичка и ме дръпна до нас. После се оказа, че като са ми сменяли палеца в делкото, не са го затегнали добре и се е откачил.Абе беше си излагация ;););) кой знае как се е бъзикал въпросния за случката! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

А какво ще кажете да си карате спокойно пред вас някакъв смотаняк с Мерджо тръгвате да го изпреварате а тоя малоумник дава газ и съответо аз изоставам на 5 с 90 и моторче 1.3 нямам шанс ;) но не се отказвам мятам 3 до 7500 4 пак там в червеното със 190 се го изпреварих тоя идиот нооо ;););) гледам в далечината трактор се влачи по пътя а в другото платно коли айде спирачната система на изпитание спрях зад трактора благодарение на моята любима :pirate:;) не се размазах в трактора от тогава не се подвам толкова лесно на подобни идиотски провокации ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ами най-голямата тъпотия, която ми се е случвала, беше през 1999г. Беше май месец, време хубаво, тъкмо преди няколко дни най-после бяха докарали първата Хонда в семейството - една EG3-ка. Бях купил паста Agip да я пастирам. Ефекта беше повече от поразителен. Бая време си бях играл. Нарадвах й се и се прибрах. Тогава на вечерта заваля дъжд. И то за кратко.... защото премина в градушка ;) Ама от ония дето са големи като едри кестени. Само като слушах как дрънчи по ламарината на козирката на терасата ми се ревеше. Колата се уби да пищи горката ;) След като поспря слязох долу. Гледам с фенера - аве нищо й няма ;) На сутринта като я видях онемях ;):pirate: Беше нагъната цялата. Трагична гледка. Едното крайче на задния черен спойлер над прозореца го нямаше. След няколко дни го намерих на земята... От тогава, щом след горещ ден се заоблачи и се закани да вали направо ме побиват тръпки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
Веднъж минавам прелез на пътя Стрелча-Панагюрище/аз не съм от тоя край по принцип -емигрант си падам малко/ ,а много мразя някой да ми стои на задницата и да се държи предизвикателно -имам теглич и крещящи лепенки -та се виждам от 100 км-ама некакъв местен рали състезател ми се лепна на милиметри и ме шашна-PASSAT -не знам с къв мотор -не се интересувам. Втора предавка и стрелката в червеното- последва път с много завои ,който не познавах добре тогава и ме беше обхванало типичното безразсъдство-само да не се дам до Панагюрище на немската кошница -голям срам !!Последва битка на живот и смърт за горката ми хрътка-взех и душицата-само междинна газ ,ниски предавки и високи обороти. На няколко пъти на милиметри от външната страна на завоите - вече се виждах в гората ;):pirate: -подложих колата на екстремални скорости и на крайчеца на пътя на всеки завой-то верно ,че от този край е Илия Царски -ама аз не съм рали състезател и колата ми не е Ланча Делта 400 коня ;) ..... .ми не можах да му избягам и тва е -а неговата кола пълна ;) с дечурлигА !?;) !! -представяте ли си ПАСАТОР пълен с деца и аз не моа му избягам на тоа маса километри ???-не ме минаваше на правите само щот прилагам мръснишки номера и преча ;) - направо полудях ;) -а в завоите стои като чук -адски стабилен-а аз направо излитах едвам стоях на пътя -оня само кара след мен и се хили ;) -и децата в пасатора се радват ;) -нямам думи.Както и да -аз си следвах шибаната стратегия -вискои скорости в завоите и абсолютен драг на правите с леки гаднички номерца за да не ме мине .....ми финиширах първи ама само аз си знам кво ми костваше-после в града му дадох път -той спря дойде ухилен до мен стисна ми ръката и ми вика-браво пич -върви ти колата -искаш ли да се дърпаме -а аз пълен аут ..не се съгласих -много ми дойде Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Явно предпочитате да карате...Ей, от толкова много членове на клуба много скромно с постовете :pirate: Надявам се довечера да се поправи тая работа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

A aз имах един случай на сфетофара на горубляне в посока извен София бях в най-дясната лента а до мен спира една мацка готино парче руса направо да я схрускаш с едно много наточено бмв 320 аз като я видях и откачих почнах да давам яко гас на мвсто а тая почна да ми се хили и тя почна да да ва гас бавареца почна да реве яко зелено и гас друпнах е на старта но после да видиш кво става мацката ме настига и се лепи на милиметри зад мен на на моита кола ще и се прусне двигателя надминава ме и почва да изпреварва другите коли от ляво и от дясно е***ти и фенката заклевам се беше тая гоних я и после се отказах а сарцето ми се прьскаше от яд че ме е било някаква момиче но уви има и такива жени фенки на бьрзите скорости :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Още карах шмиргела/Рекса/ и си возя що годе културно задника към Бургас.

В едим момент с голяма скорост ме настига некакъв Мерц,доста нов.Изпреварва ме но аз вече съм преминал на вълна битка,и съм решен да си отвоювам отново челната позиция.Отзад на Мерца се мъдри надпис-C 220 CDI,викам си охо сега те схрусках.

Да ама не,залепил съм се плътно отзад обаче никакви шансове да изпреваря.Върви си колата и водача си я кара много добре.Влиза с точната скорост в завоите не се насмита прекалено много и да скача на спирачките.Абе кара си сериозно.От Ст.Загора почти до Сливен всичко мои опити за челната позиция удрят на камък,но не се оказвам.

Изведнъж се озоваваме в началото на дълъг прав участък,няма насрещно и аз решавам че съм длъжен да опитам поне със по висока макс.скорост дали няма да успея.

Излизам и се започва едно мъчително........... изпреварване с разлика от 3-5 км. в скороста в моя полза.Почти се изравнявам с Мерца,поглеждам натам и отвътре ме гледат 4 бр. красиви девойки/като на волана една от жените/,радват ми се неистово и ми ръкопляскат някой от тях.

Присра ми се,но само им направих жест ;) и поведох колоната,след което последваха още няколко жестикулации с които им показах че съм доста впечатлен от начина на водене на автомобила от тях и неговите динамични качества.Свалихме темпото взаимно като те си останаха неотлъчно зад мен до Бургас.

Тая случка ме провокира да повярвам в качествата на съвремените дизелови двигатели и че при подходящо управление не отстъпват на дълъг път дори и на един бензинов шмиргел.

След което се сдобих и настоящия си дизелов Акорд.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...