manev 0 #1 Публикувано 23 Януари, 2013 Здравейте!Имам проблем с моята Хонда.Тя е сивик 94г 1.3 75коня. Проблема е там,че колата започна да не пали или ако запали иска само високи обороти или изгасва.Хвърля масло в леглата на свещите,които смених,почистих ,но проблема продължи.След километър пак старата история и пълни с масло легла.Колата по принцип не ми е бутала масло до сега.Някои имал ли е този проблем и знае ли как може да се реши.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UnSeen® 22 #2 Отговорено 23 Януари, 2013 На мен преди също ми пълнеше леглата с масло, но смених гумичките на капака, които са около свещите и се оправи. Дано съм помогнал. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #3 Отговорено 23 Януари, 2013 Предполагам,че почти всеки който кара 5ген. е имал този проблем,както и аз в това число! Все пак автомобилите ни не са първа младост и някой неща в тях се износват и изгарят,колкото и качествени да са те.П.с. Моята я смених това лято и може би е била оргиналната гарнитура:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manev 0 #4 Отговорено 23 Януари, 2013 Благодаря,колеги!Можете ли да ми кажете дали смяната е сложна и колко излиза гарнитурата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 24 Януари, 2013 Смяната не е сложна, развиваш 4-те болта на капака и толкоз. Махаш старата, слагаш новата и по обратния ред. Съвет: ръководството казва да се сложи силикон на обозначените места. Препоръчвам ти да го направиш, защото аз пропуснах веднъж и после брах ядове. Продава се само гарнитура, продава се и комплект с пръстените около свещите. Ще търсиш комплект. Аз съм го намирал и за 15 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #6 Отговорено 24 Януари, 2013 Аз го взех за 20, уж японски хубав моя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UnSeen® 22 #7 Отговорено 24 Януари, 2013 По-прецакан съм аз... 24лв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manev 0 #8 Отговорено 24 Януари, 2013 благодаря,колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове