Jump to content
Guest milen77

При пълен ляв завои дясното каре трака

Recommended Posts

Guest milen77

Здравейте, никои не писа по първия ми въпрос във форума :) и се наложи да си реша проблема по друг начин. Както и да е. При шофиране на колата ми Хонда D15Z3 когато дам пълен ляв и се чува тракащ шум. Сигурен сам че е от карето, но вапроса ми е колко би ме издържало преди да го сменя, че сега не остават мангизи за тая работа. Значи трака само когато подам газ. Искам да знам може ли да ме изкара дълго време?Новобранец съм, така че ако съм объркал нещо, прощаваите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Моето изкара около 15 000 км. така че не се притеснявай, но по-добре си го смени при първия удобен момент за да не останеш на пътя. Карето беше към 120 кинта ако не се лъжа + смяна 20на лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest milen77

Мерси за отговора. Това ме вълнуваше. При първа възможност ще го сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vmom

Здравейте, никои не писа по първия ми въпрос във форума :pirate: и се наложи да си реша проблема по друг начин. Както и да е. При шофиране на колата ми Хонда D15Z3 когато дам пълен ляв и се чува тракащ шум. Сигурен сам че е от карето, но вапроса ми е колко би ме издържало преди да го сменя, че сега не остават мангизи за тая работа. Значи трака само когато подам газ. Искам да знам може ли да ме изкара дълго време?Новобранец съм, така че ако съм объркал нещо, прощаваите.

Щом само при пълен ляв трака, значи още не се е разбил много и ще изкара още километри. Все пак имай предвид, че никой не може да ти гарантира още колко километра ще минеш така и рискуваш някой слънчев ден както си караш да ти блокира колелото. Хубаво е да си провериш и гумените маншони, защото ако е тръгнало карето е много вероятно маншона, който го пази да е скъсан и да е попаднало някое камъче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Нищо няма да му блокира ;) просто в един момент ще го хване срам да кара по улиците с такова нечовешко тракане и ще го смени :pirate: Нито пък може да изпадне. В крайния случай на разпад ще превърти, но нищо му няма, нито ще счупи нещо друго нито нищо.ма трябва да се смени все пак ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

в пловдив има сервис кадето ги възтановяваха и човека даваше добра гаранция а цената е доста по ниска дори и от турските .лошото е че сам бил там преди 4-5 години ама би трябвало да си работи човека .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Аз карах повече от година откак се разщрака и близо две откак маншона се беше измъкнал. Хубаво периодично да се поглежда отдолу всичко дали е ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

в пловдив има сервис кадето ги възтановяваха и човека даваше добра гаранция а цената е доста по ниска дори и от турските .лошото е че сам бил там преди 4-5 години ама би трябвало да си работи човека .

аз знам и един такъв в софия на симеоновско и искаха към 40 лв ,но не се занимават със смяната ,а само възстановяват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

емо е прав няма му нищо аз лично карам 3та година вече 40 000км ама не ми пука скоро ги размених и спря да да се чува но скоро с моито каранепак ще се чуе звука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest milen77

Ами аз таман си купих ново каре и утре ще го сменяме.Пътувам често и предпочитам да заложа на сигурността. Разбрах от коментарите Ви каквото ме вълнуваше :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...