Jump to content
Guest Ironstone

Нова хонда и премеждия

Recommended Posts

Guest Ironstone

Преди около два месеца и нещо взех книжка. Нищо не разбирам от коли (почти). Баща ми ме остави сам да се оправям с избора и покупка на нова кола и аз се спрях на хондичка. Взех си англичанка, двигател D16Y3 с разни екстри. Преди няколко дни я взех директно от КАТ след регистрацията. За първи път се качих да я карам сам, за първи път в кола без придружител, за първи път привечер. Почти катострофирах, одрах един колега много зле. ;) На другия ден отивам да я маркират ама не стигнах. Спирачната помпа отказа и чукнах един колега леко отзад. Изобщо карък :D . Директно пътна помощ и на сервиз за консумативи и ремонт. Пожелайте ми късмет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Преди около два месеца и нещо взех книжка. Нищо не разбирам от коли (почти). Баща ми ме остави сам да се оправям с избора и покупка на нова кола и аз се спрях на хондичка. Взех си англичанка, двигател D16Y3 с разни екстри. Преди няколко дни я взех директно от КАТ след регистрацията. За първи път се качих да я карам сам, за първи път в кола без придружител, за първи път привечер. Почти катострофирах, одрах един колега много зле. ;) На другия ден отивам да я маркират ама не стигнах. Спирачната помпа отказа и чукнах един колега леко отзад. Изобщо карък :D . Директно пътна помощ и на сервиз за консумативи и ремонт. Пожелайте ми късмет :)

Честито колега, радвам се че пак е станало малкото зло, а не да ти откаже помпата извън града с голяма скорост.Сега след като я оправят, да я прегледат обстойно и да си нямаш ядове повече. ;)Народа е казал - "Всяко зло за добро".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Леле фен ... вярно голям карък те е подгонил :)Да не забравяме, че след всичко лошо идва и хубавото :DНека това да е последното лошо при теб. Да оправиш хондата и да прекарате хубави мигове заедно.П.С. Приеми ми съвета без да се обиждаш, но .... Преди да се впускаш в лудницата наричана "Шофиране в града" (по правилно е "бойното поле"), вземи първо карай без много много коли. градско - някое безлюдно място, извън градско - някой не натоварен път и много тренировки на полигон за паркиране. Всички или поне доста от нас са минали по този път преди да се решат на това да се впуснат в тази одисея шофиране в градски условия.Лека и безаварййна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

късмет брат, ще отмине каръка споко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Няма да се притесняваш от това. Карай внимателно, това са бели кахъри! Гледал съм някъде статистика, че най внимателни са младите шофьори. Някъде около 10-12000 километра след като са навъртяли вече те добиват така нареченият "динамичен стереотип"- тогава, когато не мислиш кога и защо да превключиш предавка и т.н. Тогава е най-опасно- те стават самонадеяни и много опасни. Тогава трябва да се внимава най-много! Това продължава някъде докъм 17-19000км. Значение има възрастта,но по-малко. Успех и се радвай, че такава чудесна и ндеждна кола е първата ти кола! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Наистина си е голям кърък твойто. Мен в началото ме беше страх също като теб. Затова си взех един фият 125 от 74 г :) . Много си го обичах и докато всички ме критикуваха за избора, аз станах шофер :D Моя съвет е да си караш внимателно(още повече идва зима) без да се притесняваш. Правиника го знаеш, сега ти остава да се научиш и на закона на джунглата ;) . Пожелавам ти успех и много и безаварийни километри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...