J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 20 Януари, 2013 Здравейте. Интересува ме марка и модел на тези джанти. Единственото което знам за тях е че са италянски,15-ки 7J ЕТ35 с два размера единия е 4x100.Нищо не пише на джантите освен някакви цифри. Ако някои има впечатления от тях може да сподели :)/> Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #2 Отговорено 23 Януари, 2013 Тези джанти са марка Aluett , карал съм такива преди години на един форд , само че бяха с борд. Бяха 14-ки , не съм имал проблеми като цяло мился че са здрави защото колата беше служебна и се караше като такава!! Дупките бяха с предимство. Друго , какво да ти кажа ако са ти за покупка качи ги на машина преди да ги платиш, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 23 Януари, 2013 Сигурно ми говориш за ето тези.Но те не са точно като моите които търся. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #4 Отговорено 23 Януари, 2013 Ами не знам тогава , на мен ми приличат много една с друга , а иначе щом са италиански търси ги като италиански в гугъл примерно, аз лично смятам че са като тези които ти пратих или AZE съшо имат подобни. Гледам ги от списание на МАРГЕЛ , но старо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 23 Януари, 2013 Още един въпрос за ето тези-марка и модел Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #6 Отговорено 23 Януари, 2013 Накарай продавача да ти каже марката!Има я от вътрешната страна на джантата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #7 Отговорено 23 Януари, 2013 За първите залагам, че са mille miglia. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове