Guest teror1sta #41 Отговорено 15 Декември, 2007 това за японските версии си е вярно и за моя мн зор да си намеря части, добре че за сега е само термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #42 Отговорено 15 Декември, 2007 аз затова като пич си взех въздушно охлаждане-една грижа по-малконо не е толкова проблем за частите колкото се говори.в Кокаляне има един пич дето намира всичко на сносни цени.при него си купих въздушния филтър и като видях че е някакъв шампион ме хвана яд,щото го е купил от първата бензиностанция сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ЩУКА 0 #43 Отговорено 15 Декември, 2007 (Редактирано) Нещо съм се навил за втори мотор по-натам, тоест още един, не да махам този. Но той можеби ще бъде ендуро или крос. Ще ми се да мога да ходя из гората с него. Много ми се нрави Ямаха ХТ 600 или Трансалп. Абе това мотоциклетизма е голяма краста, съизмеримо е само с риболова. Редактирано 15 Декември, 2007 от ЩУКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #44 Отговорено 16 Декември, 2007 Бе помирише ли ти гъза кожата на седалката и край-няма отлепяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #45 Отговорено 16 Декември, 2007 Мога да ти уредя мотор CBR 2005 за 9000лв 600cc там незнам колко коня са някаде 110-120 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #46 Отговорено 16 Декември, 2007 Еее,множко е.Такъв върви вече по около 6-7000лв.Мой прител продаде неговия такъв за 5500. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #47 Отговорено 16 Декември, 2007 Абе това мотоциклетизма е голяма краста, съизмеримо е само с риболова. Бе помирише ли ти гъза кожата на седалката и край-няма отлепяне.моя мирише и на люспи и на кожа, та един чопър с дисаги добре ще поеме такъмите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #48 Отговорено 10 Март, 2008 Здравейте колеги!Не намерих друга тема за мотори та затова пиша тука.Става въпрос за ЦБР 600 сс - 93-94 г. Приятел ме попита, а аз не разбирам нищо от мотори.Може ли някой да каже нещо по-специално за този мотор - слаби страни, общи болки (всяка техника си има - вкл. моя АкордО (на японски е така ) - за какво да се внимава . Дали да не се насочи към по-големи кубици ? ако е по-сполучлив мотора. Все пак мотора е на години и ако има някакви болежки и могат да се избегнат с първоначален оглед - моля дайте съвет.Не знам да има голям опит, но не го плаши да се качи директно на такава пистарка . Имам и един приятел със сузуки ГСХР (джиксер ) 750 сс който след като изкара курсовете се качи на тази чума бясна - страхотен мотор е междудругото, та от него знам , че със всеки следващ мотор се учиш на ново , затова и той скочи директно в дълбокото. Та така общо взето , благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове