Jump to content
Guest Civic*6

Искам мотор!

Recommended Posts

Guest teror1sta

това за японските версии си е вярно :P и за моя мн зор да си намеря части, добре че за сега е само термостат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз затова като пич си взех въздушно охлаждане-една грижа по-малко:Pно не е толкова проблем за частите колкото се говори.в Кокаляне има един пич дето намира всичко на сносни цени.при него си купих въздушния филтър и като видях че е някакъв шампион ме хвана яд,щото го е купил от първата бензиностанция сигурно:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо съм се навил за втори мотор по-натам, тоест още един, не да махам този. Но той можеби ще бъде ендуро или крос. Ще ми се да мога да ходя из гората с него. Много ми се нрави Ямаха ХТ 600 или Трансалп. Абе това мотоциклетизма е голяма краста, съизмеримо е само с риболова.

Редактирано от ЩУКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе помирише ли ти гъза кожата на седалката и край-няма отлепяне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти уредя мотор CBR 2005 за 9000лв 600cc там незнам колко коня са някаде 110-120 :matrix:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее,множко е.Такъв върви вече по около 6-7000лв.Мой прител продаде неговия такъв за 5500.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Абе това мотоциклетизма е голяма краста, съизмеримо е само с риболова.

Бе помирише ли ти гъза кожата на седалката и край-няма отлепяне.

моя мирише и на люспи и на кожа, та един чопър с дисаги добре ще поеме такъмите :matrix:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги!Не намерих друга тема за мотори та затова пиша тука.Става въпрос за ЦБР 600 сс - 93-94 г. Приятел ме попита, а аз не разбирам нищо от мотори.Може ли някой да каже нещо по-специално за този мотор - слаби страни, общи болки (всяка техника си има - вкл. моя АкордО (на японски е така :bash: ) - за какво да се внимава . Дали да не се насочи към по-големи кубици ? ако е по-сполучлив мотора. Все пак мотора е на години и ако има някакви болежки и могат да се избегнат с първоначален оглед - моля дайте съвет.Не знам да има голям опит, но не го плаши да се качи директно на такава пистарка . Имам и един приятел със сузуки ГСХР (джиксер ;) ) 750 сс който след като изкара курсовете се качи на тази чума бясна - страхотен мотор е междудругото, та от него знам , че със всеки следващ мотор се учиш на ново , затова и той скочи директно в дълбокото. Та така общо взето , благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...