Jump to content
Guest UniCorn

И аз да се похваля

Recommended Posts

Guest UniCorn

Здравейте на всички,изключително съм щастлив да се похваля, че се сдобих с така мечтаната от мен Хонда. Въпросният автомобил е черен Сивик '92 D15B2 и страшно му се радвам :hondarulez: Управлението на колата е истинско удоволствие, абе просто нямам думи. В най-скоро време ще го щракна и ще пусна снимчици.Използвам темата за да благодаря на Kenary, без чиято помощ и подкрепа нямаше сега да се возя в Хонда :DИ сега се почва с въпросите ....Понеже маслото ми е за смяна, бих искал да ви питам, какво масло да сложа. Знам, че въпросът е доста дискутиран, но покрай темата "как да подготвим колата си за зимата" ми стана ясно, че има масло, по-подходящо за студения период и затова сега незнам какво да избера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Здравейте на всички,изключително съм щастлив да се похваля, че се сдобих с така мечтаната от мен Хонда. Въпросният автомобил е черен Сивик '92 D15B2 и страшно му се радвам :hondarulez: Управлението на колата е истинско удоволствие, абе просто нямам думи. В най-скоро време ще го щракна и ще пусна снимчици.Използвам темата за да благодаря на Kenary, без чиято помощ и подкрепа нямаше сега да се возя в Хонда :DИ сега се почва с въпросите ....Понеже маслото ми е за смяна, бих искал да ви питам, какво масло да сложа. Знам, че въпросът е доста дискутиран, но покрай темата "как да подготвим колата си за зимата" ми стана ясно, че има масло, по-подходящо за студения период и затова сега незнам какво да избера.

пич, честито и да и се радваш много и тя да те радва ;) 100000000000000000км най-малко безавариини ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Честито колега! Относно маслото, ремъци и ролки и други такива, ползвай търсачката на форума! Мога да ти препоръчам Мотул 6100 10w40, идеално за всички атмосферни условия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

честито и от мен с пожелания за 1000000000 км-радост и наслада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честито и от мен. Много и безаварийни километри и то в лютеницата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Честито и от мен, много да й се кефиш и само хубави неща с нея. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Честито и от мене! Да и се радваш все повече и повече, и като се появят още въпроси - питай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

честито колегамного безаварийни километрисподели с нас някоя снимчица ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Честито пич,това е добър автомобил много безаварийни километри;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

мдаа хареса ми на живо, иска малко козметика и е на писта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...