Guest UniCorn #1 Публикувано 22 Ноември, 2006 Здравейте на всички,изключително съм щастлив да се похваля, че се сдобих с така мечтаната от мен Хонда. Въпросният автомобил е черен Сивик '92 D15B2 и страшно му се радвам Управлението на колата е истинско удоволствие, абе просто нямам думи. В най-скоро време ще го щракна и ще пусна снимчици.Използвам темата за да благодаря на Kenary, без чиято помощ и подкрепа нямаше сега да се возя в Хонда И сега се почва с въпросите ....Понеже маслото ми е за смяна, бих искал да ви питам, какво масло да сложа. Знам, че въпросът е доста дискутиран, но покрай темата "как да подготвим колата си за зимата" ми стана ясно, че има масло, по-подходящо за студения период и затова сега незнам какво да избера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 22 Ноември, 2006 Здравейте на всички,изключително съм щастлив да се похваля, че се сдобих с така мечтаната от мен Хонда. Въпросният автомобил е черен Сивик '92 D15B2 и страшно му се радвам Управлението на колата е истинско удоволствие, абе просто нямам думи. В най-скоро време ще го щракна и ще пусна снимчици.Използвам темата за да благодаря на Kenary, без чиято помощ и подкрепа нямаше сега да се возя в Хонда И сега се почва с въпросите ....Понеже маслото ми е за смяна, бих искал да ви питам, какво масло да сложа. Знам, че въпросът е доста дискутиран, но покрай темата "как да подготвим колата си за зимата" ми стана ясно, че има масло, по-подходящо за студения период и затова сега незнам какво да избера.пич, честито и да и се радваш много и тя да те радва 100000000000000000км най-малко безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #3 Отговорено 23 Ноември, 2006 Честито колега! Относно маслото, ремъци и ролки и други такива, ползвай търсачката на форума! Мога да ти препоръчам Мотул 6100 10w40, идеално за всички атмосферни условия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 23 Ноември, 2006 честито и от мен с пожелания за 1000000000 км-радост и наслада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 23 Ноември, 2006 Честито и от мен. Много и безаварийни километри и то в лютеницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #6 Отговорено 23 Ноември, 2006 Честито и от мен, много да й се кефиш и само хубави неща с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #7 Отговорено 23 Ноември, 2006 Честито и от мене! Да и се радваш все повече и повече, и като се появят още въпроси - питай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #8 Отговорено 24 Ноември, 2006 честито колегамного безаварийни километрисподели с нас някоя снимчица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #9 Отговорено 24 Ноември, 2006 Честито пич,това е добър автомобил много безаварийни километри ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #10 Отговорено 25 Ноември, 2006 мдаа хареса ми на живо, иска малко козметика и е на писта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове