Jump to content
Guest Pancho

Какви джанти може да побере ЦРХ

Recommended Posts

Guest Pancho

Какви размер джанти може да побере Хондата без да се поставят фланци.За 195-50-15 знам че стават ,но дали по големи може 16' или 17' на 215

Редактирано от Pancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

На моя англ. Сивик и 17" и 18" мисля, че ще влязат. На теб не помага, но занапред на някой може и да помогне :blink: !

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Сигурно ще се хванат 17", но с гуми на 35! Няма много смисъл според мен от такова нещо. Има само един плюс- гъзария. Нито ще върви колата, нито ще има возия, да не говорим и че ще опират, а разхода..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

моя свален CRX зимата е със 175/70-14 и май повече не може, доста са големи, като диаметър. може би широчината може още да се увеличи, но може и да почнат да стържат някъде, доста е близко всичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dreamer85

Аз съм карал с 215/40 16,а един приятел ката с 205/40 17,но не ти препоръчвам по големи джанти от 15,защото за да ги побереш ти трябват нископрофилни гуми,а с тях много друса и колата следва неравностите по пътя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз не разбрах фланци за какво да се поставят ? Нещо не мога да си го представя за какво могат да помогнат. Иначе по темата .... най-вероятно ще може и 17ки , но трябва много ниски гуми , който 1во за АДСКИ скъпи и 2ро колеги казаха :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Фланци за да не опрат от ширината на гумата ,която заводски е 185 ,а на 205 си мисля че може да опира.Фланците избутват джантите по наванка. Значи кой е максимално широкия размер за джанти 15 цола. Ще влезнат ли и на каква височина трябва да е гумата.Дайте примери 205-50-15 , 215-45-15 добре ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

моята е свалена и от пред съм със 205 а от зад съм със 225 без фланци съм и от въре никаде не опира но съм си раздул калниците на вън защото джантите са със борд. на снимката на потписа се виждат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...