Jump to content
Guest at_chuchev

маслото

Recommended Posts

Guest at_chuchev

Едно тъпо въпросче, но от вчера вече съм по пътищата с хондето, и днес си проверих докъде ми е маслото, защото не ми остана време да го сменя.Та на щеката има две дупчици...и понеже не пише min и max и аз незнам докъде трябва да е.Моля кажете докъде трябва да е маслото на щеката.Сега е до първата дупчица, а имам съмнение, че трябва да е повече.Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Долната дупчица е минимума а горната максимума. Гледай да си в гарниците м/у тях нито отдолу нито отгоре. Сменяй си маслото на време и го следи и няма да измаш проблеми. Успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Колега добре би било да долееш ...поне на първо време :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Мерси ви :blink:Питах точно защото се чудих дали да не долея докато го сменя. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Щом ще го сменяш скоро /ако случайно не гори масло , а по принцип не би трябвало/ няма нужда да доливаш. По-скоро си реши проблема изцяло като го смениш :DИначе при малка разлика в наклона може доста да си измени показанието на щеката имай го в предвид. Също така - гледа се при студен двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Ми то е сменяно мн скоро преди да я взема...И го проверявах на загрят двигател и точно утре сутринта щях да проверявам преди да запаля на студен.Пък ако е наред нивото може и да поизчакам със смяната.Мерси пак :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...