Jump to content
Guest IvoSi

Тампони на двигателя

Recommended Posts

Guest IvoSi

Здравейте колеги! От известно време при потегляне, при по рязко ускорение се чува едно чукане. Водих колата на майстор и той ми каза, че е задния тампон на двигателя, който струвал около 300 лв., оригинален в Трейдкар. Колата ми е с дизеловия двигател на роувър. Искам да попитам само от там ли могат да се намерят тези тампони, колко струват и как могат да се различат ментетата от оригиналните тампони. Майстора ми казва, че ментета на тампоните на двигателя нямало, но на мен не ми се вярва, както не ми се вярва че само Трейдкар продават тампони за моята кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Пробвай в Бултрако, но да знаеш че наистина са скъпи, за долния тампон на скоростната кутия дадох 140лв. от Анастасов в Пловдив. Тайванските бяха двойно по евтини.А този за който говориш ако е като на Д15Б2 със сигурност е с такава цена.Но нищо не ти пречи да се обадиш и да провериш това са телефоните за контакти http://www.honda.bg/index.php?lang_id=1&prm=contactsКъсмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

При мен ЛИПСВАШЕ страничен тампон. Беше ми закупен и поставен за 40лв. Нямаше осезаеми проблеми без този тампон, просто ОМБРЕ останови, че такъв липсва и ми сложи :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

М/у 30 и 40лв трябва да е. В Бултрако може да е и 300 -400 няма да се учудя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

Много благодаря за информацията която ми дадохте. Ще се опитам да потърся по ефтини тампони, ако не ще се бръкна за 300 лв., но няма да си оставя хондака да ми дрънчи :blink: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Много благодаря за информацията която ми дадохте. Ще се опитам да потърся по ефтини тампони, ако не ще се бръкна за 300 лв., но няма да си оставя хондака да ми дрънчи :hondarulez: !

Абе Пич отиди на Симеон ,ако си от София и си реши проблема.Не се притеснявай за тампони има ги тези неща.На мен ми трябват калници и няма никъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
:D:) Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тампони не се слагат какви да е ,защото след от 2 до мах.10хил предстои повторна смяна.или Бултрако или изпитанте и оправдали цените си тампони на човека от Пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...