Jump to content
Guest BroNx

Окачване за Сивик 92-95 ?

Recommended Posts

Guest BroNx

Интересно би ми било да узная нещо повече за окачването на Сивик 5-а генерация. Четох доста статии за различни окачвания на всякакви спортни, луксозни и т.н коли и си мислех дали бих могал да сменя моето с друго окачване. Омбре ми каза че по принцип пружините са ми сменени и за това "возията" е по твърда, но това до някаде ме дразни. Най голямо впечатление ми направи активно окачване, с превключване на градско и спортно каране, но дали е възможно да бъде монтирано на Сивик-а ? Предполагам че няма да струва евтинко но пък дали е възможно въобще ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Ако искаш меко окачване по-добре се качвай направо на 6та ген. японка. Европейските возят по-твърдо. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BroNx

Ем определно няма за сега да сменям колата..:lol: А тя е и с едни спойлери и ми е малко гадничко на леганлите полицаи и си мислех това активното би ми дошло добре стига де не е 5 000 лв.. :lol: А ако бъде сложено такова ще бъде ли надеждно ? Да не е с два болта тук една гайка там закрепено както се казва по Български и да се чудя после що съм излетял от завоя .. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Бате ако стават прожините от 5-та на 6-та генерация дай да ги сменяме и ще си решиш проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Бате ако стават прожините от 5-та на 6-та генерация дай да ги сменяме и ще си решиш проблема

Стават :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BroNx

Няма проблем ще измислим нещо. Ти искаш по твърди пружини така ли, за по спортно влизане в завой ? Аз за сега се интересувам за активно окачване да видя до кога ще се откажа и дали парите ще ме откажат. Ама като гледам май няма мног мнения тук. Към кой да се обърна ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Ахахах бе ти май не се сещаш защо никой не ти отговаря май а? Яаа помисли малко. Активно окачване :blink: Та тва го има само в най-скъпите автомобили (и в най-боклучавите - ситроен) Сигурно на твоята монтажа ще струва над 10 в зелено, а цялата ти кола не е повече от 3.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Няма проблем ще измислим нещо. Ти искаш по твърди пружини така ли, за по спортно влизане в завой ? Аз за сега се интересувам за активно окачване да видя до кога ще се откажа и дали парите ще ме откажат. Ама като гледам май няма мног мнения тук. Към кой да се обърна ?

Ако наистина си навит дай да се видим да погледнем за какво става дума и да действаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е не така с рогата де :)приятелю, актовно окачване ако намериш някъде наистина ще ти съдерат кожата, но помисли дали наистина ти е нужно. Подмяната на пружините според мен ще ти реши проблема.Какво разбираш под активно окачване? Промяна на височината, на твърдостта, на геометрията? Все пак ако целиш комфорт, но искаш да си запазиш възможността чат пат да я посръчкваш на завои бих ти препоръчал фабричното окачване, с фабрични пружини и евентуално - червено кони.... или жълто ако все пак искаш от време на време да можеш да го понатегнеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

аз искам истинско 100% активно ока4ване като на Ф1 преди години и ако може и тракшън контрол :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...