Guest DjSprite #1 Публикувано 20 Ноември, 2006 Ами просто да споделя с вас колеги ,днес се сбогувах с кола която доста от вас познаваха Accord Coupe ,ве4е ще се подвизава в Русе ,радвам се 4е я взе фен и съм сигурен 4е ще се грижи добре за нея .Сега ве4е се грижа за новото бижу пак Accord и отново Coupe,не издържах просто Нали занете на 4овек му става мъ4но като се раздели с нещо, а за кратките 2 години имам много спомени ....горе главата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 20 Ноември, 2006 Ами просто да споделя с вас колеги ,днес се сбогувах с кола която доста от вас познаваха Accord Coupe ,ве4е ще се подвизава в Русе ,радвам се 4е я взе фен и съм сигурен 4е ще се грижи добре за нея .Сега ве4е се грижа за новото бижу пак Accord и отново Coupe,не издържах просто Нали занете на 4овек му става мъ4но като се раздели с нещо, а за кратките 2 години имам много спомени ....горе главата ... сега вземи една кола и един спрайт ,смеси ги и се напий от мъка честито на новия притежател и нека и се наслаждава много.аз и бях по-наточил зъби ама кат не ми се разделя с рекса.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #3 Отговорено 20 Ноември, 2006 Така е сигурен сам 100% че новия собственик на возилото не сьжалява твоита колица беше страхотна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 20 Ноември, 2006 Споко мой ,ще ти удавим с Бенджи мъката с Пещерска,пък и Майната на помощ ще се притече само кажи кога и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 20 Ноември, 2006 А както всички знаем, Бенджи може мъката да я дави в Пещерска особено майсторски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове