Jump to content
Guest DjSprite

Мъка мъка

Recommended Posts

Guest DjSprite

Ами просто да споделя с вас колеги ,днес се сбогувах с кола която доста от вас познаваха Accord Coupe :P ,ве4е ще се подвизава в Русе ,радвам се 4е я взе фен и съм сигурен 4е ще се грижи добре за нея .Сега ве4е се грижа за новото бижу :huh: пак Accord и отново Coupe,не издържах просто :D Нали занете на 4овек му става мъ4но ;) като се раздели с нещо, а за кратките 2 години имам много спомени ;):P:P ....горе главата ... :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ами просто да споделя с вас колеги ,днес се сбогувах с кола която доста от вас познаваха Accord Coupe :P ,ве4е ще се подвизава в Русе ,радвам се 4е я взе фен и съм сигурен 4е ще се грижи добре за нея .Сега ве4е се грижа за новото бижу :lol: пак Accord и отново Coupe,не издържах просто :P Нали занете на 4овек му става мъ4но :D като се раздели с нещо, а за кратките 2 години имам много спомени :(:P:P ....горе главата ... :lol::lol::lol:

сега вземи една кола и един спрайт ,смеси ги и се напий от мъка :dj: честито на новия притежател и нека и се наслаждава много.аз и бях по-наточил зъби ама кат не ми се разделя с рекса..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Така е сигурен сам 100% че новия собственик на возилото не сьжалява твоита колица беше страхотна :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
:lol: Споко мой ,ще ти удавим с Бенджи мъката с Пещерска,пък и Майната на помощ ще се притече само кажи кога и къде :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

А както всички знаем, Бенджи може мъката да я дави в Пещерска особено майсторски. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...