Jump to content
Guest grizli

Хонда Сивик, но каква?

Recommended Posts

Guest grizli

Колеги помагайте и кажете според вас кое е по-доброто: Honda Civic Coupe 1.5 LSi Pro-Tec 101 к.с. края на 95-та или Honda Civic 1.5i LS 114 к.с. началото на 96-та. И двете са в едно и също състояние почти еднакви километри, екстри и цени. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Аз бих взел купето

Каква е причината, ако не е тайна? Заради двигателя или външния вид? Като мотор В-Тек-а не е ли по-добър вариант? Иначе като визия купето е по-яко, но пък двигателя е по-слабичък, а и гори повече. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Купето е по-обез6умено,вози по-добре,по хубав салон.Не съм обеден 4е е по-слабо и гори пове4е....а и веднага бих му пуснал по-яка моторетка :huh: Купето ми е слабост за това ти казвам какво аз бих.. :D

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossen

Купето не съм карал, но пък имам хетчбека :huh: Мисля, че говориш за D15Z6 мотора - това е икономичния VTEC 114hp....До 2500rpm на 2-ра, 3-та и 4-та предавка и до 120 км/ч на 5-та е в икономичен режим със 4 затворени всмукателни клапана (ако ДВГ-то е загряло и не натиснеш рязко газта). До тези обороти мисля, че ще е по-спъната от купето, но това води до разход под 6/100 извънградско и малко над 8/100 градско (проверено!). А иначе 114кс са си повече от 101кс. :D Така че от мен един глас за хетчбека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Grizli тоя Сивик 1.5 VTEC 114hp къде го намери че и аз си търся такъв. И за какви пари говорим. Ако се спреш на купето драсни някои ред за хетч-а :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

аз от днес карам купе 1.6 16в 107коня американско 98-ма г. , а имам и хечбег1.4 90коня 97-ма разликата е огромна , като се почне от стоеж на пътя и се стигне до простора в салона. и смятам ако ще взимам по на там друга хонда да е пак купе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...