Guest almerimar #1 Публикувано 19 Ноември, 2006 Zdraveite. Iskam da si kupia novata Honda Civic 8 mata generacia. Ako niakoi ia ima molia da pishe niakakvo mnenie a sasto i tezi koito imat predisnite modeli na Civic. Dovolni li ste ot marcata. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #2 Отговорено 19 Ноември, 2006 КАТО ЗА НАЧАЛО МИНИ НА КИРИЛИЦА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest almerimar #3 Отговорено 19 Ноември, 2006 ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #4 Отговорено 19 Ноември, 2006 После мини през Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #5 Отговорено 19 Ноември, 2006 Zdraveite. Iskam da si kupia novata Honda Civic 8 mata generacia. Ako niakoi ia ima molia da pishe niakakvo mnenie a sasto i tezi koito imat predisnite modeli na Civic. Dovolni li ste ot marcata.Не, тука мразим Хонда, и нищо не ни харесва от марката хахахахаха пп:кво очакваше, да ти каже някой това горното ли? като имаш кинтите, земай,ко се чудиш, секи един от тука, това ще те посъветва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 19 Ноември, 2006 добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 19 Ноември, 2006 добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум а на въпроса дали сме доволни от марката ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #8 Отговорено 19 Ноември, 2006 Ходих на тест-драйв на хечбека(дизел)-страшен е Няма такава спортна "печка":D ! Чух и че се поръчва повече от Втека. Но какъвто и да вземеш все е Хонда Няма грешка. Мен лично седана повече ме радва, ама и хеч не бих отказал, дори и дизела! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #9 Отговорено 19 Ноември, 2006 добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум 2232 - мисля че имаше един който се изказваше че е много разочарован от нея...аха, ето го точно мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 19 Ноември, 2006 добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум 2232 - мисля че имаше един който се изказваше че е много разочарован от нея...аха, ето го точно мнениетоИ аз се присъединявам към мнението , това не е хонда от сорта на сивик 5-та генерация , това Хонда от сорта на Джазз , HR-V , но не и TypeR една изключително практична , удобна и икономична кола , но според мен й липсва спортната натура Оплюйте ме , но за сега най-добър модел на Сивик след 3-та и 5-та генерация остава 7-ма 8-ма се постара и се осра , да не говорим , че е и скъпа , предпочитам да си купя сивик 5-та генерация и да си джиткам отколкото 8-ма , дори да имах парите , а ако ги имах бих си купил 7-ма TypeR и то преди фейслифта , за ежедневие ми стига , а за събота и неделя 5-тата генерация на пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #11 Отговорено 19 Ноември, 2006 добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум 2232 - мисля че имаше един който се изказваше че е много разочарован от нея...аха, ето го точно мнениетоНека да са 2231 . На мене въобще не ми допада hatch-a 8 генерация. Да съгласен съм, че изглежда по-различно, но въобще няма спортния дух на 5-та генерация. Виж за купето 8-ма генерация мога да кажа само добри думи. Един колега в щатите има такова, само че нормалния вариант и е супер, а и е сравнително евтино - мисля че го взе за $17000, но с там разни заеми и т.н. Иначе май струва към $14000 без таксите. Е разбира се аз ако бих си вземал такова бих предпочел SI варианта . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #12 Отговорено 20 Ноември, 2006 (Редактирано) Значи аз имам такава хонда самоче седан.И мога да ти кажа че си заслужава всяка стотинка тази колица.Мотора е 1.8 втек 140 к.с в града при нормално каране дава 8-9 при по спортно каране 10-11,извън града при 100 на 6-та разхода е 5.5.Абе колата е невероятна.Ако имаш възможност скачай в нея без да се замисляш!Върви добре до 100 е за 8 сек на 400 метра дава 16 .По г-таймера я искарва 7.04 до 100 и 15.47 на 400 метра ма аз не им вярвам мноо на тез машинки Редактирано 20 Ноември, 2006 от beast Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове