Jump to content
Guest almerimar

Honda Civic

Recommended Posts

Guest almerimar

Zdraveite. Iskam da si kupia novata Honda Civic 8 mata generacia. Ako niakoi ia ima molia da pishe niakakvo mnenie a sasto i tezi koito imat predisnite modeli na Civic. Dovolni li ste ot marcata.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

КАТО ЗА НАЧАЛО МИНИ НА КИРИЛИЦА :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

После мини през Бултрако :huh::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Zdraveite. Iskam da si kupia novata Honda Civic 8 mata generacia. Ako niakoi ia ima molia da pishe niakakvo mnenie a sasto i tezi koito imat predisnite modeli na Civic. Dovolni li ste ot marcata.

Не, тука мразим Хонда, и нищо не ни харесва от марката хахахахаха :D пп:кво очакваше, да ти каже някой това горното ли? :D:huh: като имаш кинтите, земай,ко се чудиш, секи един от тука, това ще те посъветва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната
:huh: добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

:D добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум ;)

:D а на въпроса дали сме доволни от марката ............. :huh::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Ходих на тест-драйв на хечбека(дизел)-страшен е!!! Няма такава спортна :D "печка":D ! Чух и че се поръчва повече от Втека. Но какъвто и да вземеш все е Хонда :D:huh:!!! Няма грешка. :D Мен лично седана повече ме радва, ама и хеч не бих отказал, дори и дизела!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

:huh: добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум :D

2232 - мисля че имаше един който се изказваше че е много разочарован от нея...аха, ето го точно мнението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

:D добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум :D

2232 - мисля че имаше един който се изказваше че е много разочарован от нея...аха, ето го точно мнението
И аз се присъединявам към мнението , това не е хонда от сорта на сивик 5-та генерация , това Хонда от сорта на Джазз , HR-V , но не и TypeR :D една изключително практична , удобна и икономична кола , но според мен й липсва спортната натура !!! Оплюйте ме , но за сега най-добър модел на Сивик след 3-та и 5-та генерация остава 7-ма !!! 8-ма се постара и се осра , да не говорим , че е и скъпа , предпочитам да си купя сивик 5-та генерация и да си джиткам отколкото 8-ма , дори да имах парите , а ако ги имах бих си купил 7-ма TypeR и то преди фейслифта , за ежедневие ми стига , а за събота и неделя 5-тата генерация на пистата :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

:D добре дошъл първо, това е мечтата на 2233 юзъра на този форум :D

Нека да са 2231 :D . На мене въобще не ми допада hatch-a 8 генерация. Да съгласен съм, че изглежда по-различно, но въобще няма спортния дух на 5-та генерация. Виж за купето 8-ма генерация мога да кажа само добри думи. Един колега в щатите има такова, само че нормалния вариант и е супер, а и е сравнително евтино - мисля че го взе за $17000, но с там разни заеми и т.н. Иначе май струва към $14000 без таксите. Е разбира се аз ако бих си вземал такова бих предпочел SI варианта :huh: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Значи аз имам такава хонда самоче седан.И мога да ти кажа че си заслужава всяка стотинка тази колица.Мотора е 1.8 втек 140 к.с в града при нормално каране дава 8-9 при по спортно каране 10-11,извън града при 100 на 6-та разхода е 5.5.Абе колата е невероятна.Ако имаш възможност скачай в нея без да се замисляш!Върви добре до 100 е за 8 сек на 400 метра дава 16 .По г-таймера я искарва 7.04 до 100 и 15.47 на 400 метра ма аз не им вярвам мноо на тез машинки :huh:

Редактирано от beast

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...