Jump to content
Guest Ironstone

Въпрос относно двигател D16y3

Recommended Posts

Guest Ironstone

Има ли хонда с двигател 1.6 тип D16Y3 122 конски сили (???) в-тек при това? Ще си купувам една англичанка с тези "параметри" уж... Намерих само за 1.6 1590 куб см. 113 конски сили...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Кажете бе хора има ли го този двигател в-тек 122 конски сили, защото информация за такива параметри не мога да намеря :D Знам само за D16Y3 113 к.с. Не че няма да взема колата ама поне да знам, зелен съм още :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

D16Y3 1590 113 SOHC Civic 95/96 , мисля че не е v-tec ... едновалов горе-долу като моя ,но по-нов а моя добре върви ... като се отпуши след 4К става яка машина :huh: въпреки че не е y8 или z6но такова животно "хонда с двигател 1.6 тип D16Y3 122 конски сили (???)" ... няма

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Viktor-1.6LSi

D16Y3 1590 113 SOHC Civic 95/96 , мисля че не е v-tec ... едновалов горе-долу като моя ,но по-нов а моя добре върви ... като се отпуши след 4К става яка машина :huh: въпреки че не е y8 или z6

Здрасти, със сигурност този двигател не е в-тек. Мощността му е 113 к.с. / въргящ момент 140 нм. Другият 1.6 двигател, който се монтира на английските сивици от 1995 до 1997 - D16Y2 е 125 к.с. / въртящ момент 144 нм (той е в-тек).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Благодаря много за инфото :huh: И аз имах такива подозрения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

D16Y3 1590 113 SOHC Civic 95/96 , мисля че не е v-tec ... едновалов горе-долу като моя ,но по-нов а моя добре върви ... като се отпуши след 4К става яка машина :lol: въпреки че не е y8 или z6

Здрасти, със сигурност този двигател не е в-тек. Мощността му е 113 к.с. / въргящ момент 140 нм. Другият 1.6 двигател, който се монтира на английските сивици от 1995 до 1997 - D16Y2 е 125 к.с. / въртящ момент 144 нм (той е в-тек).
:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...