Jump to content
Guest didodido

Задно окачване на англичанка

Recommended Posts

Guest didodido

При премнаване през неравности особено 'задрямали" полицаи от задното окачване се чува силно скърцане. При по обстоен преглед, скърцането идва от голям кръгал тампон с елипсовидна гума отвътре. Други странични ефекти: разкрачване на заден мост или тропане, чукане няма. Въпросите са ми:може ли да се спаси временно?колко време може да се кара без да стане по зле?трудно ли е за смяна и коко струват тези тампони? (откаде могата да се купят)става въпрос за Сивик 1,5 ВТЕК-Е хечбек 95 година Англйска сглобка (предполагам, че 1,4 и 1,6 моделите са със същото окачване)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didodido

При премнаване през неравности особено 'задрямали" полицаи от задното окачване се чува силно скърцане.

:D Абе хора никой ли от вас не правил задното си окачване, 100 човека прегледаха темат и никой една думичка не каза :hondarulez: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Колега, виж в търсачката има много теми за задното окачване и за тези тампони.Имаше даже и линк към фирма която ги правят и продават.А окачването май беше еднакво за Сивика от 93 до 96 :hondarulez: Мойте ги сменях скоро и двата и сега задницата е по стабилна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Аз карам с с тампони, които са за смяна от 1 годинаи колата все ми трябва, така че не мога да ги сменя.Да ти кажа нищо не и е станало.Сигурно с нови тампони ще е много по-добре, но ще разберакато ми остане време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

При премнаване през неравности особено 'задрямали" полицаи от задното окачване се чува силно скърцане. При по обстоен преглед, скърцането идва от голям кръгал тампон с елипсовидна гума отвътре. Други странични ефекти: разкрачване на заден мост или тропане, чукане няма. Въпросите са ми:може ли да се спаси временно?колко време може да се кара без да стане по зле?трудно ли е за смяна и коко струват тези тампони? (откаде могата да се купят)става въпрос за Сивик 1,5 ВТЕК-Е хечбек 95 година Англйска сглобка (предполагам, че 1,4 и 1,6 моделите са със същото окачване)

Купуваш тампоните от Бултрако, 120 лева двата, после отиваш при Омбре и той ти ги сменя за 20 минути. Карал съм със скъсани наполовина тампони, освен скърцането друг ефект не се забелязваше. Няма да е добре ако се скъса целия, ще започне да тропа носача и ще ти играе задницата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

колегата informer е прав, но можеш да се обадиш на омбре предварително и няма нужда да ходиш до бултрако, процедурата е буквално 20мин. докато пиеш едно кафе и си готов...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

има и по евтин вариант от Пловдивhttp://shikov.hit.bg/

Редактирано от radku

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didodido

има и по евтин вариант от Пловдивhttp://shikov.hit.bg/

имаш ли представа за цени и дали са качествени????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...