Jump to content
Guest da6kata

за какво се слага тая част

Recommended Posts

Guest da6kata

виждал съм я по доста коли на снимки,но не и на някоя в БГ какво точно му е предназначението на теглич не ми прилича а и се съмнявам да слагат на такива коли тегличи защото съм виждал и на предната броня да се слагат тези нещица нещо с аеродинамиката ли е свързано да цепи въздух или нещо такова а доколкото знам това може и да се пребира говоря че може да се сгъне гледах по ТиВиТо предаване за форд мустанг и той имаше тая джаджа на предната броня и тя се сгъваше и прибираше настрани освен нормалното му права положение,извинете за досадните въпроси ма човек не се е родил научен а поне аз искам да науча нещо етои пост Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

мерси предварително на сички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Според мен това са куки за теглене с въже.Поне предната със сигурност ми прилича на такава:(малко или повече една бвгачка може да я возиш с репатрак и все някъде трябва да и закачиш куката на лебедката.като са им ниски броните е опасно да не ги ожулиш или строшиш и затова изнасят куките така напред-за да няма аварии.а и тази кука сигурно е на резба и се доментира после за да не стърчи винаги така(за предната говоря)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

Според мен това са куки за теглене с въже.Поне предната със сигурност ми прилича на такава :(

малко или повече една бвгачка може да я возиш с репатрак и все някъде трябва да и закачиш куката на лебедката.като са им ниски броните е опасно да не ги ожулиш или строшиш и затова изнасят куките така напред-за да няма аварии.а и тази кука сигурно е на резба и се доментира после за да не стърчи винаги така(за предната говоря)

да има смисъл като се замисля ей човече мерси ти адски много много ме тормозеше тоя въпрос сега ще спя спокойно вече благодарско още веднъж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

prelude-абсолиутно си прав :D и според мен точно това е предназначението и на двете :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...