DevilJin 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2012 Та така де скоро ми се наложи да ходя до германия и на аутобана забелязах че Километраж неще да отчита над 263 км в смисъл оборотите продължават но Километраж си седи на 263 и като върна гъста 2 3 секунди се задържа най вероятно докато скоростта падне под 263 и започва тогава да пада само при мен ли е това или при всички хондата е 2.0 2008г километража е дигитален.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #2 Отговорено 31 Декември, 2012 (Редактирано) Здравей Колега, До колкото знам, засега само един колега във форума има civic Si с 2.0L двигател (plamoni), явно ти си втория или може би е Type R . Та ако може някой да ти отговори от преки впечатления, това е plamoni. Колата сток ли е или е пипано по нея, защото до колкото съм чел и гледал за 8-ма генерация такива скорости не съм виждал, за стокова кола говорим. На type R съм гледал до 161mph (260 kmh). В 8-th civic форума бях чел по темата за максималната скорост и един тип беше казал, че след 157-160 mph вече не отчита, защото е ограничена. Може би затова и при теб се получава така. Знам, че моделите от 2006 нямат ограничител и VSA, но в следващите модели вече ги има. И в кръга на шегата, мисля че нама за какво да се притесняваш, то и без това по нашите хубави пътища няма къде да вдигнеш толкова, пък дори и да успееш си е голям хазарт с дупките и неравностите, ако по колата не е пипано PS. Май не си се преброил в темата за 8-ма генерация, ако искаш покажи я да я видим колицата. Редактирано 31 Декември, 2012 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове