Jump to content
DevilJin

Въпрос за сивик 8 ген.

Recommended Posts

Та така де скоро ми се наложи да ходя до германия и на аутобана забелязах че Километраж неще да отчита над 263 км в смисъл оборотите продължават но Километраж си седи на 263 и като върна гъста 2 3 секунди се задържа най вероятно докато скоростта падне под 263 и започва тогава да пада само при мен ли е това или при всички хондата е 2.0 2008г километража е дигитален..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Колега,

До колкото знам, засега само един колега във форума има civic Si с 2.0L двигател (plamoni), явно ти си втория или може би е Type R Публикувано изображение. Та ако може някой да ти отговори от преки впечатления, това е plamoni.

Колата сток ли е или е пипано по нея, защото до колкото съм чел и гледал за 8-ма генерация такива скорости не съм виждал, за стокова кола говорим. На type R съм гледал до 161mph (260 kmh).

В 8-th civic форума бях чел по темата за максималната скорост и един тип беше казал, че след 157-160 mph вече не отчита, защото е ограничена. Може би затова и при теб се получава така.

Знам, че моделите от 2006 нямат ограничител и VSA, но в следващите модели вече ги има.

И в кръга на шегата, мисля че нама за какво да се притесняваш, то и без това по нашите хубави пътища няма къде да вдигнеш толкова, пък дори и да успееш си е голям хазарт с дупките и неравностите, ако по колата не е пипано Публикувано изображение

PS. Май не си се преброил в темата за 8-ма генерация, ако искаш покажи я да я видим колицата.

Редактирано от Niki_V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...