Jump to content
Guest tiholov

Счупено ляво огледало за Акорд

Recommended Posts

Guest tiholov

Днес някой педе.... ми е счупил корпуса на лявото огледало, хубавото е че стъклото, моторчето и предната половина на огледалото са здрави. Та значи някой знаели от къде да си намеря рамката на огледалото или някъде да ги възстановяват, тъй като ходих до Били и той каза, че няма и много трудно ще си намеря дори и цяло огледало. Ако някой продава или знае къде има та дори и от ментетата да свирка. Благодаря предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ее ами това е пластмаса бе френд, събери парченцата, дай ги на някой по-майстор дето залепя пластмаси с гореш въздух и така ще ти го направи, че няма да познаеш кое е счупеното :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Това и аз го знам ама лошото е че има липсващи парченца. Та въпроса беше да ли има някой който да възстанови липсващите, иначе ако ги имах всичките само един кануколит и пак на пистата. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

еми тук в Пловдив имам майстор, дето с поглед сигурно ще го направи, ама за Сф не зная :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Ако тукашните не се справят ще помолия за помощ. Имам колеги от Пловдив които пътуват редовно и да се надявам, че ще стане. Но първо да ида на застраховател и да пообиколя наоколо и после ще видим. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

На кръстовището на "Св. Наум" и "Милин камък", лепят всякакви пластмаси, брони и т.н. При това добре. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Ходих там и ми каза пича, че неможел да го направи понеже пластмасата различна. Продължавам да търся майстор, рамка или цяло огледало. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Не му върви на това огледало тамън го направих и му се кефих две седмици и преди малко един педе.... го отнесе пак. Този път стоях на светофара и нямаше други коли и изведнъж отзад долетя една Лагуна удари ми огледалото и спря на сред крастовището.Аз тръгнах към него и тамън да се изравним и той трагна (никакви признаци за спиране) като видях, че няма намерение да спира аз спрях и се обадих на 166. Казах си всичко и утре ще намина към КАТ за протокол, а на тоя какво му се пише от 1 до 6 месеца без книжка и глоба до 100лв. това го научих миналия път като гоних една патица, която ми отнесе предната броня и ни чула ни разбрала. Тогава след дълго чакане на КАТ разбрах, че човек е в нарушение като гони виновния. Но според мен тоя беше пил иначе надали е толкова смотан шофьор. За това колеги МОЛЯ ВИ НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ за да не стане някоя по-голяма беля. Иначе огледалото знам каде да го направят даже съм доволен, че рамка която я правиха е здрава, а се счупи предната коруба. И сега пак застрахователи, разглабяй вратата, ходи на майстор и т.н. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...