Tonji 458 #1 Публикувано 24 Декември, 2012 (Редактирано) Здравейте и от мен колеги! От много време съм се замечтал за Хонда и още нямам кола, но мисля първата ми кола, ндявам се без проблеми и последната да бъде една Хонда Сивик 1995 Hatchback, но имам въпрос за двигателя... Искам да е 90 к.с. и има сега една оферта, но е V- Tec някой ако може да ме светне малко за какво става въпрос, как е като разход..? Извинявам се ако темата не е за тук или вече има такаава, но нямам мн време да стоя на компютъра да се ровя много дълбоко в сайта. Благодаря ви предварително! Надявам се много скоро да бъда 1 от вас и да може ида идвам на съборите с личен автомобил. Поздрави, Тони! Редактирано 24 Декември, 2012 от Tonji Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #2 Отговорено 24 Декември, 2012 (Редактирано) Тук и Тук може да прочетеш.Поздрави и успех с покупката.И още една тема в която се сравняват Д15Б2 и Д15З1 Тук Редактирано 24 Декември, 2012 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flipmode91 15 #3 Отговорено 24 Декември, 2012 Време ти беше и на теб за хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #4 Отговорено 24 Декември, 2012 Време ти беше и на теб за хонда Ще видиш ти Хонда ако не ми дадеш кръгче скоро! Мерси gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове