schnapps 22 #41 Отговорено 15 Януари, 2013 Нищо ново под слънцето!Ако продължавате така ще си взема Голф 3 или 4 или пък 5,а може и 6.Да ти давам един Голф 4 за Интеграта,щот на мен не ми пука ,че видиш ли никой нямал такава кола в БГ Тази тема взе да ми прилича малко на чешене на егото,ама както и да е...мир да има ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_U_D_E 28 #42 Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) Преди време Darcosi продаваше черна integra можеш и него да питаш кой я е купилЕдин приятел я движи, в София се подвизава. Та ... +1. Редактирано 9 Април, 2013 от D_U_D_E Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheCheaT 0 #43 Отговорено 6 Април, 2014 Аз също карам DC2 TypeR Integra, обаче е Acura и е в чужбина ... имам желание да си закарам една в България - в близко бъдеще :о) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #44 Отговорено 15 Юни, 2015 +1 бяла DC2 за момента на права тръба, до 2-3 седмица ще сменям изпускателната система Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #45 Отговорено 16 Април, 2017 И в крайна сметка колко Интегри има в БГ, без значение дали са Тайпер или не.......? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове