Jump to content
Guest ivaivalito

Направо ме отказаха от хонда :(((

Recommended Posts

Guest ivaivalito

Значи аз по принцип като видя някой който кара хонда започвам да го разпитвам.Вчера видях един с една хонда 4та генерация Д15Б2 мотор хечбек.И го питам как е хондицата а той ми отговаря понеже преди тива карал БМВ че БМВто е с пъти над хондата и ато возия и като цяло.Каза че направо му се плачело дето си е взел хондата .Вика вози като каруца Двигателя е супер шумен и се чува в купето,което ме учуди защото знам че хонда иома са супеееееееер тихи ДВГтата .Въпреки това не ме убеди да не си взимама хонда.Също вика че и задниуят лагер е 250 лева.Ами то е нормално то е цяла главина то на Опелите главината е толкова.Наистина ли е шумно купето и толкова ли дървено возят.А и седалките били неудобни .А според мен трябва да с аадски удобни щото ти си почти легнал в колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Качи се, покарай и сам прецени! В крайна сметка зти ще я караш. На мен не ми се слиза от колата :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite
:) Хе хе , тук ме накара да се смея и то сериозно ......твоя приятел де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

каква хонда искаш ? ... то ясно че като клас (и ценови ) сивик няма алтернатива от страна на BMW освен ако не си купиш единица , което е много ново и не може да се сравнява с 4-та ген. ... не те знам от де си но ако искаш ела да те повозя в кончертото и после намери 3-ка дето да вози по-добре и да е преди 2000-та година и може и да ти го подаря ... и ако ми кажеш че цената на частите на BMW е по-ниска от тая на хонда и че баварката се чупи по-рядко просто не ти вярвам :) ... ако искаш нещо дето да отговаря на 5хх BMW си вземи Accord влез в двете и ми кажи кое е по-неприятното ....не казвам че BMW не правят коли , но това дето са ти го казали са си глупости и не е редно да им вярваш без да пробваш ... ако си от софия тука има доста хора които биха те повозили ... просто кажи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ако ходиш на работа с костюм и плащаш данък обществено мнение ....... сивика не е твоята кола :) Лагер-главина 90-130лв!!! Най добре послушай колегата, покарай някой сивик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Най-добре ще е да се качиш и да видиш сам. Каквото и да ти кажем няма да подейства така както сам да си направиш изводите :) Доколкото мита за скъпите японски части, е той е разбит отдавна. Наистина са били такива през ранните 90 години. :)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

няма кво да говоря ела утре на КПП по пътя за созопол още като излезеш от бс към 21 30 часа кажи на магито да доиде с тебе тя ме познава аз ще те кача в 3 4 хонди! и после ще видим дали ще можеш да говориш от екстаз!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Иво , а да та видим ще му покажеш ли що трябва да си земе хонда :) ще чакам да пишеш резултатите какви са :):)аз смених още като взех моя рекс предна лява лагер главина - втора употреба 70лв

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Никого не задължаваме да харесва Хондите. Но който идва в нашия форум, за да ни казва, че хондите не му харесват, го изпровождаме навън с голямо удоволствие и правим необходимото да не се връща повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Занчи ми е Ясна картинката а и аз не харесвам БМВ мноо горят мйка им .....А доколкото за въпроса карал съм БМВ а хонда севик само 3 генерация и то за 10 метра .И за Прелюд но то не се брои щото беше в САЩ.А го имам и момента че аз продавам авточасти за немски коли и ги взимама на мизерни цени и ако си взема някой опел частите му ще са ми почти без пари :) но пък ще трябва да ги сменям по често защото се чупят мно повече.А за частите за Хонда знам че емит е скъпички са но не чак толкова .Все пак Има Ниппартс и много други марки .Ся остава само да паднат митата и пролетта се мятам на някой В-ТЕК Е .:) Между другото гледах вчера в една програма за коли Дават го Д15З3 Втек ЕА Д15З1 не е Втек .Кой е икономичният????Според мен Д15З1А З3 какъв е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Един съвет- качи се покарай виж дали ти допада и най-добре ще прецениш коя кола е по-добра за теб, ако слушаш другите до никъде няма да я докараш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Бате и аз ще ти кажа моя опит.До момента съм сменил доста коли ама наистина доста.В момента карам 6-тата си Хонда и мога да ти кажа,че от тоя опит съм се убедил че по добро от японското няма и най вече Хонда.Неискам да ти прозвучи като натякване и сектанско изказване но наистина качиш ли се веднъж само тогава можеш да разбереш за какво ти говорят всички колеги.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

ivaivalito - не казваш какъв баварец е карал твоя приятелако ще сравняваме петици и седмици със сивици естествено че bmv е по-по-най ама на десеторна цена :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

Твърдичко си возят Сивиците, поне тези от 5-та генерация. Моя ми е първа кола и в началото ми беше доста странно, да не казвам че се замислях дали не съм сбъркал. Странното ми беше, че е доста ниска и вози твърдо.Само че после свикнах и почна много, ама много да ми харесва :) Точно тва дето ме притесняваше, сега ме радва. Скоро се возих и карах 2 Опела - Вектра от 89-та и Астра от 96-та и въобще не ми е толкова кефещо. Да, возят по-меко, но ми се струват високи и тежки, и изобщо се чувствах малко като в плаващ куфар ;) Освен това се чувствах тясно вътре и нямат такъв визуален комфорт - може би защото таблата са им по-високи, прозорците по-малки, и страничните огледала са доста тесни и ги закривяват в краищата за да имаш по-голям ъгъл на видимост. Педалите им ми бяха неудобни - твърди, и разположени по странен за мен начин. Двигателите им поемат по-бавно, а моя е "нервен", както каза един приятел, и се развърта веднага след натискане на газта. Изобщо ми беше по-некомфортно. Това което ме кефи в купетата на Опелите е че имат повече място за слагане на вещи - джобчета, поставки. Но пък при мене има достатъчно място за мене и пътника и жабката не ти опира в корема :huh:За шума на двигателя - вярно е. Чува си се, даже на мен ми вибрира скоростния лост. Също ме дразнеше в началото, но и с това свикнах. Изморявам се след продължително каране, но може да е защото не съм свикнал още с извънградско. Може би човека с който си говорил е имал колата (Хондата) от скоро, още не и е бил свикнал и затова му е била странна...Май е въпрос на вкус и навик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Мерси за отговорите момчеат аз по начало не харесвам БМВ и не съм казвал че искам такова просто се двуомя между Вектра А 1.7 Исузо и Сивик Д15з1.А и нещо много важно аз няма да мина от БМВ на хонда а от Трабант така че според мен на мен ще ми хареса доста :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Твърдичко си возят Сивиците, поне тези от 5-та генерация. Моя ми е първа кола и в началото ми беше доста странно, да не казвам че се замислях дали не съм сбъркал. Странното ми беше, че е доста ниска и вози твърдо.Само че после свикнах и почна много, ама много да ми харесва ;) Точно тва дето ме притесняваше, сега ме радва. Скоро се возих и карах 2 Опела - Вектра от 89-та и Астра от 96-та и въобще не ми е толкова кефещо. Да, возят по-меко, но ми се струват високи и тежки, и изобщо се чувствах малко като в плаващ куфар ;) Освен това се чувствах тясно вътре и нямат такъв визуален комфорт - може би защото таблата са им по-високи, прозорците по-малки, и страничните огледала са доста тесни и ги закривяват в краищата за да имаш по-голям ъгъл на видимост. Педалите им ми бяха неудобни - твърди, и разположени по странен за мен начин. Двигателите им поемат по-бавно, а моя е "нервен", както каза един приятел, и се развърта веднага след натискане на газта. Изобщо ми беше по-некомфортно. Това което ме кефи в купетата на Опелите е че имат повече място за слагане на вещи - джобчета, поставки. Но пък при мене има достатъчно място за мене и пътника и жабката не ти опира в корема :huh:За шума на двигателя - вярно е. Чува си се, даже на мен ми вибрира скоростния лост. Също ме дразнеше в началото, но и с това свикнах. Изморявам се след продължително каране, но може да е защото не съм свикнал още с извънградско. Може би човека с който си говорил е имал колата (Хондата) от скоро, още не и е бил свикнал и затова му е била странна...Май е въпрос на вкус и навик.

...взе ми думите ;):):) моето мнение съвпада , 100%:);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest metal

Хондите возели твърдо?!Абе много добре си возят... аз от 1 седмица съм със Сивик 5г (седан) и не мисля че кара твърдо... сравнен със едни служебни Астри, бих казал че вози по-различно, но не по-твърдо :) , поне според мен усещането е по-приятно ;) , знам ли, не съм компетентен, може би Астрите да са малко раздрънкани, пък Хондичката всичко й е ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Пич , не те познавам ,но ще ти кажа само едно нещо а то е вземи си Хонда . аз карам 4генерация и мога да ти кажа ,че съм влюбен в нея. Преди това съм сменил доста марки ,но за мен хондата си остава номер 1.това е кола за познавачи .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Послушай колегите и се пробвай да покараш Хонда.Имам малко опит с БМВ 3-ка (Е34 мисля че беше - около 92-93 г.), но ти казвам честно че сега като се замисля дали бих искал да карам еди каква си кола - ами отговора е "не", просто това е колата, не съм сектант или нещо подобно, оценил съм я по поведение на пътя, удобство ри управление и надеждност ... айде двигателя се чува, но не е фрапиращо, като си пуснеш малко музика не го чуваш, а и като го чувам ми помага да се ориентирам с каква скорост съм и т.н. ... аа и забравих - шума над 4000 оборота не е шум на мъчещ се двигател, дори при моя дето е 1.4, с една дума - фън :huh:Верно е че мацките не вдяват на тема "Хонда" и се лепят само по немското, така че ако ще ги гониш - скачай на немско :) . Аз си имам една която цени марката и не ми се налага да се оглеждам. ;) Това с цените частите е мит ... на БМВ частите да не са евтини случайно?Друг интересен момент е че доколкото знам немските коли много им крадат всякакви чаркове, това за което лично знам е - странични огледала по опели, халогени при Ауди 80 (още първата нощ когато си я взе момчето), по голфовете ще е по-лесно да кажа кое не крадат (на един колега му бяха свалили цялата предна броня барабар с номера), чувах и за едно ауди което го били разкостили на място - врата, преден капак, радиатор и други.Да чукна на дърво, не съм чувал такива неща за нещо масово при Хонда (и за японските коли като цяло), дано и да не става, макар че колкото повече станат, толкова повече опасността да станат "привлекателни" се увеличава.

Вектра А 1.7 Исузо и Сивик Д15з1.

Тази вектра от коя година е?Братовчед ми има 1.7 дизел, но е старичка, от първите е май - 90 или 91-ва (не знам от кога ги правят).Возията е мека, ама тоя двигател няма сила за това купе, по баир е голяма мъка ... освен това вътре е супер дървено. Взе за 2700 лв. но не беше много поддържан, не мисля че Хондата ще ти излезе толкова малко, но ако си намериш поддържана, няма да съжаляваш. Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

И аз да се изкажа,Имах и е36 318 и сивик 90год. д15б2.Бмв-то печели само по комфорт и возия,като второто е под въпрос дали е предимство.Във всяко друго отноше ние хондата е по-добра-дизайн,вървене,икономичност,качество на изработка,издръжливост,безпроблемност,цен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Значи аз по принцип като видя някой който кара хонда започвам да го разпитвам.Вчера видях един с една хонда 4та генерация Д15Б2 мотор хечбек.И го питам как е хондицата а той ми отговаря понеже преди тива карал БМВ че БМВто е с пъти над хондата и ато возия и като цяло.Каза че направо му се плачело дето си е взел хондата .Вика вози като каруца Двигателя е супер шумен и се чува в купето,което ме учуди защото знам че хонда иома са супеееееееер тихи ДВГтата .Въпреки това не ме убеди да не си взимама хонда.Също вика че и задниуят лагер е 250 лева.Ами то е нормално то е цяла главина то на Опелите главината е толкова.Наистина ли е шумно купето и толкова ли дървено возят.А и седалките били неудобни .А според мен трябва да с аадски удобни щото ти си почти легнал в колата :(

че какво й е на 4генерация :(;) мога да те уверя че много яка количка :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

..........Също вика че и задниуят лагер е 250 лева............

:huh: На BMW-то може да е 250 кинта лагера, кажи му на тоя пич да иде да се прегледа :D Говорил ти е абсолютни глупости! Единствено за возията може да е имал право, ако е яхнал някой хечбек..... Но пак незнам какво иска от колата, ако е искал возия да е взел някой седан или купе. А относно ускорението, точно собствениците на BMW са най-ощетени :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Мене така две години ме отказваха, ама аз съм инат и не слушам хората :blink: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Ама, хора...явно си зависи от колата."Двигателя е шумен и се чува"....ами, моя се чува след три, четири хиляди оборота и то онзи приятен, леко ръмжащ глас, който е всичко друго но не и шумно неприятен. Преди това не можеш да разбереш , че работи."Мацките не разбират и се лепят на немско"....хе, сигурно някои, но до сега на колкото съм споделил, че си имам Хонда, реакцията обикновено е: "Ухааааа!!!". Не, че знаят какво, по дяволите, е ви тек, 16 клапана или КН филтър, просто знаят масово, че Хонда е у-ха! А, като се качат...да кажем, че не се оплакват от Хондата...Аз до скоро имах Пежо. Най-меката возия, обаче когато влезех в дупка, Пежото ги поемаше някак по-твърдо и грубо. Хондата, наистина вози по-твърдо, но успява да поеме дупките с цялата кола и не се усещат толкова.Разбира се, всичко това си е мое мнение, ама си зависи и от колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Абе... мацките, то да бяха само мацките. Всички се целят в общоприетото и общовалидното! Всички искат да имат кола като на депутатите. Мацките разбират под хубава кола Мерцедес, БМВ. Знаят, че тази кола има климатик, климатроник, има телевизор и това е... мега якото и уникално. Все пак те ще полапват на топло и на мека возия. Има и изключения... има тука една съфорумка обаче която един път щеше да ме изяде по темата. Но в общи нинии под хубава кола се смята общоприетата и константа и база за сравнение са луксозните комерсиализирани автомобили. Още когато е създадена нашата любима марка, соичиро е казал.. моите автомобили ще могат да се купят само от хора които ги заслужават. Или друго яче казано - ценители. Дори на сина си не е дал една от колите в поточната редица... а спокойно му е заявил, че трябва сам да си избачка парите. Е.. това в историята на други автомобили на съм го чул. Както и да е, всяка марка си има плюсове и минуси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Значи аз по принцип като видя някой който кара хонда започвам да го разпитвам.Вчера видях един с една хонда 4та генерация Д15Б2 мотор хечбек.И го питам как е хондицата а той ми отговаря понеже преди тива карал БМВ че БМВто е с пъти над хондата и ато возия и като цяло.Каза че направо му се плачело дето си е взел хондата .Вика вози като каруца Двигателя е супер шумен и се чува в купето,което ме учуди защото знам че хонда иома са супеееееееер тихи ДВГтата .Въпреки това не ме убеди да не си взимама хонда.Също вика че и задниуят лагер е 250 лева.Ами то е нормално то е цяла главина то на Опелите главината е толкова.Наистина ли е шумно купето и толкова ли дървено возят.А и седалките били неудобни .А според мен трябва да с аадски удобни щото ти си почти легнал в колата :D

дръпка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest _Daniel

Значи аз по принцип като видя някой който кара хонда започвам да го разпитвам.Вчера видях един с една хонда 4та генерация Д15Б2 мотор хечбек.И го питам как е хондицата а той ми отговаря понеже преди тива карал БМВ че БМВто е с пъти над хондата и ато возия и като цяло.Каза че направо му се плачело дето си е взел хондата .Вика вози като каруца Двигателя е супер шумен и се чува в купето,което ме учуди защото знам че хонда иома са супеееееееер тихи ДВГтата .Въпреки това не ме убеди да не си взимама хонда.Също вика че и задниуят лагер е 250 лева.Ами то е нормално то е цяла главина то на Опелите главината е толкова.Наистина ли е шумно купето и толкова ли дървено возят.А и седалките били неудобни .А според мен трябва да с аадски удобни щото ти си почти легнал в колата :D

Аз имам хонда сивик 94-та и вози като каруца, което лично мен ме изнервя. Карал съм голф 3 и вози доста по добре. Шума в купето не силен, дори на празни обороти изобщо не се чува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Абе тоя човек луд ли е кадето ти е казал това напротив аз карам 4г сивик не вози дьрвено двигателя ми е тих и купето му е изолирано мога да ти кажа че в хондата е по широко от колкото в БМВ-то и седалките не мога да кажа че са по добри от на БМВ-то не не са хич неудобни напротив много са си удобни да знаеш е за шумния двигател може да е имал тоя човек луфтове на клапаните и тряба да се регулират това е двигателя е супер тих аз виче карам 3 години такава 4г и мога да ти кажа че е супер колица ако я намериш запазена доста време ще я караш без проблем вярвай ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Мерси за отговорите момчеат аз по начало не харесвам БМВ и не съм казвал че искам такова просто се двуомя между Вектра А 1.7 Исузо и Сивик Д15з1.А и нещо много важно аз няма да мина от БМВ на хонда а от Трабант така че според мен на мен ще ми хареса доста :lol:

Не е задължително.Сивиците които караме са събирани от кол и въже както се казва.Изобщо квото влезе от Италия е грозна картинка.Това 4е взимаш една кола и я стягаш,тунинговаш,трошиш и пак правиш всякак си е удоволствиеМарката избери според темперамента си,а версията според джоба си.Ако имах парички никога не бих карал сивик,а нов дизелов акорд,но това е друга тема.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Значи аз по принцип като видя някой който кара хонда започвам да го разпитвам.Вчера видях един с една хонда 4та генерация Д15Б2 мотор хечбек.И го питам как е хондицата а той ми отговаря понеже преди тива карал БМВ че БМВто е с пъти над хондата и ато возия и като цяло.Каза че направо му се плачело дето си е взел хондата .Вика вози като каруца Двигателя е супер шумен и се чува в купето,което ме учуди защото знам че хонда иома са супеееееееер тихи ДВГтата .Въпреки това не ме убеди да не си взимама хонда.Също вика че и задниуят лагер е 250 лева.Ами то е нормално то е цяла главина то на Опелите главината е толкова.Наистина ли е шумно купето и толкова ли дървено возят.А и седалките били неудобни .А според мен трябва да с аадски удобни щото ти си почти легнал в колата ;)

дръпка
Пич тва е било и винаги ще бъде :cool: .Нямам против БМВ но все пак когато се сравняват гореспонатото возило и хонда има неща които се пропускат като факт. Примерно сравнение!:1.БМВ 316ti 150HP с турбо Хонда 1.6 VTI 160HP без турбо2.Винаги се сравнява 323i със 1.5 V-TE или със 1.4SI3.Най-куриозното сравнение което съм чувал да се прави е с мойта Хондичка,която е 1.4 16v , Golf G60 BMW 318ti compact.П.С. Винаги когато се сравняват хонди с БМВ или други коли се пропуска факта че хондата е с 3-400 кубика по малко и горе долу на едни конски сили с тези автомобили(тук не споменавам че разхода е по-малък и вървежа е същия дори понякога по-добър).И (ivaivalito)За возия вече сравненията трябва да се правят не м/у седан и хеч а м/у седан и седан.Но и друго пробвай да седнеш в едно БМВ компакт и след това в някой хеч намери 10-те разлики и тогава се колебай и се отказвай от хонда. :):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

1.БМВ 316ti 150HP с турбо Хонда 1.6 VTI 160HP без турбоколега - тука май имаш лека грешка ( но може и аз да греша ) 1. 316ti не значи турбо ... и май заводски няма такъв мотор - демек атмосферки са 2. 316 - повече от 115 коня няма ... май 3. поправете ме ако герша :blink:

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Пич не знам тоя кво ти е наговорил за хондлетата ама за мене по добра кола няма ;) Били шумни няма нищо такова Друг е въпросът какви колектори и гърнета вече ще и сложиш след това "примерно ако искаш да я понапомпиш" :blink: Примерно на мен мноооо ама мноо ми харесва количката ми като я понатисна да Измърка така че на другите да им писнат Алармичките Аахахахахах :) И за возията били по твърди ами естествено е да са по твърди ...Обаче ако си по натиснал по завои ще разбереш че са и адски стабилни ;) А относно Ценитесъщо не съм съгласен Винаги можеш да си намериш каквото ти трябва и то на приемлива цена разбира се.........А ако реша да си сменя колата то ще е само за по нов модел Хонда Crx .........но това си е мое мнение ;) Най добре седни добре да си помислиш каква колица искаш да караш да не стане като мен преди години "Взех си Фиат типо 1.4"щото е икономичен и така на татъка ама после като седнах в една хондичка си разбрах грешката .......А ма беше вече късно и Щот бях се охарчил и после докато събера някой лев Видях малко зор..... :D Аре ти си на ход мисля че вече си долу горе чат с нещата ,и не се притеснявай Каквато и кола да си вземеш ти ще си я караш и ти ше си я подържаш освен ако не си от хората които само карат и Трошат............. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

1.БМВ 316ti 150HP с турбо Хонда 1.6 VTI 160HP без турбоколега - тука май имаш лека грешка ( но може и аз да греша ) 1. 316ti не значи турбо ... и май заводски няма такъв мотор - демек атмосферки са 2. 316 - повече от 115 коня няма ... май 3. поправете ме ако герша :)

НЕ ЗНАМ!! Във възможностите ми е да греша :D:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Преди един месец си смених преден ляв лагер. За лагера японски "TOYO" платих 45лева и 25 лева за смяна. Такаче предценявай сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

3.Най-куриозното сравнение което съм чувал да се прави е с мойта Хондичка,която е 1.4 16v , Golf G60

BMW 318ti compact.

За другото съм съгласен, но тези двете ще те сцепят :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

3.Най-куриозното сравнение което съм чувал да се прави е с мойта Хондичка,която е 1.4 16v , Golf G60

BMW 318ti compact.

За другото съм съгласен, но тези двете ще те сцепят :blush:

сравнениео е куриозно , но аз с 318ка /ti не знам какво е , ако прави чудеса се извинявам за казаното по натам/ съм се дръпвал няколко пъти и просто няма шанс .... дори като тръгна преди мен , а аз в бързането тръгнах на 3500 оборота и пак накрая го настигнах :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...