Jump to content
Guest TampaBay

Смяна на ангренажен ремък

Recommended Posts

Guest TampaBay

Здравейте фенове:Първо да се похваля, че от скоро съм горд соственик на 2000 Акорд 1.6. След като купих колата смених всички ремъци, филтри, свещи и масло. За съжаление в сервиза, където направиха ремонта не можаха да развият болта на коляновия вал, за да сменят ангренажния ремък, понеже според тях бил залепен и трябвал специален ключ. Някой може ли да ми препоръча сервиз/майстор, който качествено да ми свърши работа. Освен това скоро ще трябва да сменя и съединител, понеже почти е заминал. Благодаря и се надявам да стана редовен във форума и да споделям удоволствието от карането на автомобил Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Здравейте фенове:Първо да се похваля, че от скоро съм горд соственик на 2000 Акорд 1.6. След като купих колата смених всички ремъци, филтри, свещи и масло. За съжаление в сервиза, където направиха ремонта не можаха да развият болта на коляновия вал, за да сменят ангренажния ремък, понеже според тях бил залепен и трябвал специален ключ. Някой може ли да ми препоръча сервиз/майстор, който качествено да ми свърши работа. Освен това скоро ще трябва да сменя и съединител, понеже почти е заминал. Благодаря и се надявам да стана редовен във форума и да споделям удоволствието от карането на автомобил Хонда.

приятел-и аз смених скоро вси4ко като теб,но много лесно се разви моя ангренаж.и моя беше ок но как да си сигурен 4е няма да ти изиграе ло6а 6ега!?сервиз на хонда има в бургас,на изхода за созопол,но не погледнах от каде си за да не те пра6там мног на далеко.за моята сивик 6 ген,ремака и ролката са кам 80 лв, а за подмяната на вси4ки филтри ремаци и ролката+маслото и филтара за него,ми взвха 50 лв!саветвам те да прежали6 200 лв вместо по 100 кинта за клапан -впоследствие :) п.п 4естито за придобивката и добре до6ал в клуба :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Качествени сервизи се намират. Ти си попълни профила, поне да видим от къде си :) за да може някой да даде конкретен отговор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...