Jump to content
Guest AMD

Въпрос

Recommended Posts

Guest AMD

Колеги, днес развих капачката за маслото и забелязах, че от вътрешната страна има нещо подобно на каша. Разправят ми ,че е от скапано масло. Някакви идеи дали е от масло или нещо по двигателя ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Колеги, днес развих капачката за маслото и забелязах, че от вътрешната страна има нещо подобно на каша. Разправят ми ,че е от скапано масло. Някакви идеи дали е от масло или нещо по двигателя ?

1 Ако се е получило в студеното време най вероятно е конденз.Не е кои знае какъв проблем. Не си писал какво е маслото. Измии главата и подмяна на масло и филтър. Препоръка за масло от знаещите. Аз съм с ЛЪКИ МОЛИ с добавките.2 Виж дали има промяна на цвета и нивото по щеката. Ако е така вероятна причина гарнитура.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Маслото е ELF Competition STI 10W40 и е черно на цвят по щеката и въобще не го бута :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Маслото е ELF Competition STI 10W40 и е черно на цвят по щеката и въобще не го бута :)

Значи остава да е конденз. Моля някой от знаещите да ме поправи ако греша или да потвърди за да е спокоен човека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

збърши го от капачката :) и го следи по -редовно че дано се окаже конденс.на гас ли караш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

збърши го от капачката :) и го следи по -редовно че дано се окаже конденс.на гас ли караш?

Сигурно го има по целия капак . Така че ще се наложи да го отваряш и него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Днес забелязах, че има малко масло текло от гарнитурата на картера, дали това има някаква връзка с конденза ? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Днес забелязах, че има малко масло текло от гарнитурата на картера, дали това има някаква връзка с конденза ? :blink:

Не мисля че има връзка Опитаи да я притегнеш леко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...