Rebo_Lude 27 #1 Публикувано 17 Декември, 2012 (Редактирано) Колеги или аз съм много глупав или нещо не е вред. Като за начало тръгнах да си слагам DRL платка и я монтирах при бушоните на буксата която идва от лоста за светлините. [ Не знам как , но с мултицет открих , че лоста прекъсва ( - ) , а пък отпред при фаровете като проверя ми показва прекъснат ( + ) МИСТЕРИЯ ] След монтажа фаровете не светнаха с DRL-a , помислих , че съм объркал нещо и го демонтирах. />Хей тогава вече нямах габарити и таблото ми не се осветяваше при запалени фарове , зоомера не пищи , а всички бушони (предпазители) са здрави DRL-а е здрав също. КАКВО Е ВЪЗМОЖНО ДА Е СТАНАЛО И ДА СЪМ ОКЪСИЛ МОЖЕ БИ? Редактирано 17 Декември, 2012 от Rebo_civic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #2 Отговорено 6 Януари, 2013 Проблема е разрешен.:rolleyes:/> Ако е от полза да кажа все пак какво беше... токовия проводник от бушониерата под капака до бушониерата в краката , дето дава (+) към лоста за фаровете, се беше прекъснал. :drunk:/> Вече свети ме !!! :drunk:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове