Jump to content
Guest Бай Гуджан

Ламбда сонда

Recommended Posts

Guest Бай Гуджан

Здравейте! Имам проблем с ламбда сондата ми-не и работи подгряването и бих искал да я сменя. Може ли да кажете с ламбда сонда от каква друга Хонда мога да я заменя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Здравейте! Имам проблем с ламбда сондата ми-не и работи подгряването и бих искал да я сменя. Може ли да кажете с ламбда сонда от каква друга Хонда мога да я заменя?

С колко кабела ти е ламбда сондата ?http://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

Пич лампда сондите в повечето случаи са универсални с подгряяване трябва да ти е с 4 извода 2-за нагреваТЕЛА и 2-за плюса и минуса. Лампда сондите се сменяват обикновено на 100 000 км независимо дали ти върви колата и работи така че купуваи и караи. Основно за тях е че работят в стойности на напрежение от 0.98-1.02 волта. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Viktor-1.6LSi

Здрасти, имам същият модел Сивик. Доколкото ми е известно, на този модел ламбда сондата не е с подгряване. Подгряването е само за в-тек модела (икономичния в-тек 1.5 = 90 к.с.)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Пич лампда сондите в повечето случаи са универсални с подгряяване трябва да ти е с 4 извода 2-за нагреваТЕЛА и 2-за плюса и минуса. Лампда сондите се сменяват обикновено на 100 000 км независимо дали ти върви колата и работи така че купуваи и караи. Основно за тях е че работят в стойности на напрежение от 0.98-1.02 волта. Успех

какъв + ,какъв - ,кви пет лева :huh: ... моята е с един !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

това ти е плюса

а кое ми е минуса ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

такива неща с прав ток не се получават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

такива неща с прав ток не се получават

:lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан

Благодаря за отговорите! Така или иначе тези дни ще ходя при Омбре и там истината ще лъсне. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...