Jump to content
Guest Arminius

ВЪПРОС ЗА ФАРОВЕ НА СИВИК 6Г.

Recommended Posts

Guest Arminius

Здравейте колеги :yes: имам едно питане относно фаровте на сивик 6г. Още като я взех колата имаше нещо като много тънко покритие върху тях,нещо като силиконова люспа или и аз не знам точно какво е ,но и двата са така.. явно е нещо,за да предпазва пластмасата да не се драска.. това ок.. но явно предишния собственик се е мъчил да го маха това покритие с някакъв остър предмет и целия фар стои надран и то точно по средата и много дразни... пробвах да го отлепя цялото поне да си стои кристално чисто, но не става ,стои на петна под него.. та въпроса ми е какво е това..? вашите фарове имат ли такова покритие и как се маха щото не ми се сменя цял фар..???благодаря предварително! :P:cool::cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Здравейте колеги :yes: имам едно питане относно фаровте на сивик 6г. Още като я взех колата имаше нещо като много тънко покритие върху тях,нещо като силиконова люспа или и аз не знам точно какво е ,но и двата са така.. явно е нещо,за да предпазва пластмасата да не се драска.. това ок.. но явно предишния собственик се е мъчил да го маха това покритие с някакъв остър предмет и целия фар стои надран и то точно по средата и много дразни... пробвах да го отлепя цялото поне да си стои кристално чисто, но не става ,стои на петна под него.. та въпроса ми е какво е това..? вашите фарове имат ли такова покритие и как се маха щото не ми се сменя цял фар..???благодаря предварително! ;):cool::cool:

Взимаш полир паста след като си махнал покритието и почваш да лъскаш ;) докато не станат кристално чисти :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

и аз така си помислих , само да не взема някоя паста 4е съвсвем да го надера :cool::cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Вземи паста за зъби . Дискутирано е вече , колегите казват че става чудно .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

пускал съм такава тема - в никакъв случай с полирпаста, а само с паста за зъби!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Здравейте колеги :) имам едно питане относно фаровте на сивик 6г. Още като я взех колата имаше нещо като много тънко покритие върху тях,нещо като силиконова люспа или и аз не знам точно какво е ,но и двата са така.. явно е нещо,за да предпазва пластмасата да не се драска.. това ок.. но явно предишния собственик се е мъчил да го маха това покритие с някакъв остър предмет и целия фар стои надран и то точно по средата и много дразни... пробвах да го отлепя цялото поне да си стои кристално чисто, но не става ,стои на петна под него.. та въпроса ми е какво е това..? вашите фарове имат ли такова покритие и как се маха щото не ми се сменя цял фар..???благодаря предварително! :D:):)

Това ли било!!!!А аз си мислех 4е е тиксо/прили4а на такова/,и смятах 4е някои преди мен е лепил фаровете ми след удар!При мен е останало само оба4е под капака и не се вижда,или о6те не се е отлепило посредата както при теб. щом колегите казват с паста-зна4и с паста! и аз 6те го имам предвид :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...