DIVALDOO 68 #1 Публикувано 8 Декември, 2012 Здр колеги да попитам някои наясно ли е да ли налягането на хидравличната помпа от д16а8 е същото като на д13б2 .Защото бях с д13б2 на сивика и си смених двигателя с д16а8 и си оставих хидравличната помпа от д16а8 и хидравликата ми не работи на 100% както трябва и се чудих да ли проблема не е от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #2 Отговорено 25 Декември, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 25 Декември, 2012 Еднакво е.Губиш ли течност?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #4 Отговорено 25 Декември, 2012 Губех течност ама то беше защото бях с маркуча от д16а8 и нещо пускаше течност от реиката защото не можеше да се стегне маркуча и преправих моя маркуч от д13б2 с тоя от д16а8 и сега не губя течност ама хидравликата не е на 100% както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 25 Декември, 2012 Обезвъздушил ли си?Виж да не тече пак от някъде!3 - 4 пъти пълен ляв, десен и пиши! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #6 Отговорено 25 Декември, 2012 Не съм я обезвъздушил защото не знам как да го направя и какво трябва да развия капачката на тоя белият съд с течноста ли трябва да се развие и тогава да дам 3 - 4 пъти пълен ляв, десен. А за теч от никъде не се вижда .А и течноста не е мръднала за 2 мес. долу горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 26 Декември, 2012 За два месеца трябва сама да се оправи!Нещо не е в норма.Има един клапан / байпас / - там бъркано ли е?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #8 Отговорено 26 Декември, 2012 Не е бутан клапана (баипаса) даже и хабер си нямам къде седи и как изглежда . Ама знам че нищо не е бутано освен че смених горепосочените работи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове