SPARC0 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2012 Здравейте колеги,днеска карах на резерва заредих на Ром Петрол на пикадили център за 40лв,карах 1 2 километра почнаха да падат оборотите и на сфетофара угасна неискаше да пали.Запалва но много трудно с много въртене на стартера,незнам как ми хрумна,но разклатих цялата кола и запали,НО пак с много зор.Проверихме бензиновата помпа,няма проблем,пали но много трудно и трябва пак да се разклати колата,според вас ако не е бензина,от какво може да е ?Когато я форсирам си работи или също като е на смукач няма проблем,позагрее ли паднат ли оборотите глъхне и загасва.Според вас от какво може да е колеги ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #2 Отговорено 8 Декември, 2012 Има ли газ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #3 Отговорено 8 Декември, 2012 Може би стъпков мотор. Може да прегледаш вакумните маркучи също. Аз съм имал доста сходен проблем и определено звучи като нещо в управлението на празния ход. При мен проблемът беше в ТПС.Същите симптоми, на студен мотор няма грижи, загрее ли, почва да припада стрелката под 500 оборота и надолу и в много случаи си гаснеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове