Jump to content
Guest I-style

Духа на ХОНДА

Recommended Posts

Guest I-style

Колеги, тази вечер се качихме до ОМВ- Бояна- слабо- състезания на Вектри. Интересното обаче е че горе се запознехме с още едно момче което не бе чувало за нас, за сбирките. Момчето кара Прелюд БА4- и това е новия член на клуба. Нека си пожелаем да се стваме все повече и повече! А колкото до сбирката- шоуто беше на ниво- браво на Иво и на Марк Антоний:angry:))) Браво колеги- адмирации :lol::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Браво и на Боги , който успя да ме бие на гонката, нека с това да си остане))) :angry: Сега , като смених бензиновия филтър може Боги да заповяда отново, но да мине да запали свещ преди това)))) :tooth:;);) Богииии , ще те смажа! :lol::dry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE
Отговорено (Редактирано)

Браво и на Боги , който успя да ме бие на гонката, нека с това да си остане))) :angry: Сега , като смених бензиновия филтър може Боги да заповяда отново, но да мине да запали свещ преди това)))) :tooth:  ;)  ;) Богииии , ще те смажа! :lol:  :dry:  ;)

Добре бе Смешник, само че само ако карам за на задна, ХАХАХААХАХАХАХАХХААХАХХАХАХАХАХАХ

А и само да добавя като НЕ фиолог че когато се каже Gentleman Вече е в множествено число, та това S На края е неправилен анлииски все едно да кажеш PEOPLES

Явно колата ти варви като АНГЛИИСКИЯ

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

когато се каже Gentleman Вече е в множествено число, та това S На края е неправилен анлииски

man-mengentleman-gentlemenто е малко като мишки, не mouses а mice. Има си думичка за множествено число, а не се прибавя S.поне така помня от училище :tooth::angry:А за гонките вие не сте ми интересни - освен с darcosi да се пускам, другите не сте ми в категорията :lol:. Ама виж, ADH как ме е амбицирал, регулирам предницата сменям маслото, и ще му покажа кон боб яде ли!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:tooth: Не сте ми конкуренция ;) Я да видим кой е навит на националната среща да се направи някакво състезание в класове и смесени :angry: А може и да се оганизира една пак някъде в центъра на България специална среща , с наемане на писта и т.н. само за Хонда и евентуално Тойота ентусиасти :lol: Ам,какво ще кажете :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style
Отговорено (Редактирано)

Браво и на Боги , който успя да ме бие на гонката, нека с това да си остане))) :tooth: Сега , като смених бензиновия филтър може Боги да заповяда отново, но да мине да запали свещ преди това)))) ;)  ;)  :lol: Богииии , ще те смажа! :dry:  ;)  ;)

Добре бе Смешник, само че само ако карам за на задна, ХАХАХААХАХАХАХАХХААХАХХАХАХАХАХАХ

А и само да добавя като НЕ фиолог че когато се каже Gentleman Вече е в множествено число, та това S На края е неправилен анлииски все едно да кажеш PEOPLES

Izviniavm se za latinicata!

BOGI PRIATELIU nali znaesh 4e tribva da ima bazik, intriga, fun- ne se peniavi- vsi4ko e prosto v ramkite na lekata zaka4ka :angry:;)

Редактирано от I-style

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

когато се каже Gentleman Вече е в множествено число, та това S На края е неправилен анлииски

man-men

gentleman-gentlemen

то е малко като мишки, не mouses а mice. Има си думичка за множествено число, а не се прибавя S.

поне така помня от училище :angry:

Kakто споменах по горе НЕ ФИОЛОГ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Боги , не знам от НЕ ФИЛОЛОЖКА гледна точка кое е правилно , но със "ес" накрая ми звучи по-готино , така да се каже има мелодичност!А за карането назад - така ще е - така ще мина покрай теб , че ще помислиш , че наистина си сложил задна вместо първа!И да не забравиш да си избършеш огледалата , че да не стане като оня опелист-ентусиаст дето влезе в храстите! :tooth::lol::dry::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

А за гонките вие не сте ми интересни - освен с darcosi да се пускам, другите не сте ми в категорията . Ама виж, ADH как ме е амбицирал, регулирам предницата сменям маслото, и ще му покажа кон боб яде ли!

Вчера се дръпнах с Д15Б7. Човека кара по-добре от мен ,аз не смятам ,че карам зле но до 110км. му е втора, го дръпвам леко. После не му влезна и на двата пъти трета. Седан пета генерация , мотора Д15Б7 е 100 коня пълна ижекция 1,5. Кота беше с гърне само резонатор и спортен филтър конус незнам колко кинта ама от по-скъпите филтри, ме дръпваше той леко, без тях аз леко го дръпвам ,така че има смисъл от гърнета и филтре спортни но явно си зависи кви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho
Отговорено (Редактирано)

Ама виж, ADH как ме е амбицирал, регулирам предницата сменям маслото, и ще му покажа кон боб яде ли!

Чакай на опашката. Аз съм преди теб и сме си обещали Judass до дупка, и газ до ламарината. Гонката между BALLADE-a на ADH и prelude-a на prelude-ba4 съвсем скоро ще се състои, само да сменя гадния горивен филтър не ПАК а ОТНОВО!!!

Tino Публикувано на Jul 6 2004, 10:34 AM   :angry:   Не сте ми конкуренция  :lol:  Я да видим кой е навит на националната среща да се направи някакво състезание в класове и смесени  ...

На теб детето ми съм ти обещал много одавна гонка, ама хайде вземай тая книжка де :dry:Иначе идеята за задна скорост е много яка. Предизвиквам колегата prelude на дуел - каране на задна на 200 метра ;);):tooth:;) Наградата - по бутилчица от виното, което подарих на срещата във Враца ;);)П.П. с колегата Patrik може да си направим по 1 дръпка с колелета ;) Редактирано от prelude-BA4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Човече,кви са тия смели идеи за гонки на задна предавка?че тя колата ще грамне мотора за толкова време за задна:angry:иначе за нормална гонка съм навит,щото ми е много интересно как ще се представят двете колички с различните мотори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Човече,кви са тия смели идеи за гонки на задна предавка?че тя колата ще грамне мотора за толкова време за задна:)

Споко ;) Ние няма да се тумбим до redline пък и 200 метра на задна ги правя всяка вечер, че ме мързи да правя маневри и от паркинга, където ти обърна на ръчна до кръговото излитам на задна а са някъде около 200 метра :)

prelude : иначе за нормална гонка съм навит,щото ми е много интересно как ще се представят двете колички с различните мотори.

Има ли смисъл като си с минимум 20 коня над мен ? :) Ама за шоуто - ВИНАГИ ГОТОВ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Браво и на Боги , който успя да ме бие на гонката, нека с това да си остане))) :) Сега , като смених бензиновия филтър може Боги да заповяда отново, но да мине да запали свещ преди това)))) :)  ;)  :) Богииии , ще те смажа! ;)  :)  ;)

Ще се намеся само в частта за филологията. Peoples е абсолютно възможно и приемливо. Както и Gentlemen.

Казвам го като Магистър по Английска филология :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Безмислена тема пълна с безмислени глупости (колкото и абсурдно да звучи това на пръв поглед, защото има и ГЛУПОСТИ, които все пак имат някакъв смисъл) !!!:)

Кога ще ви се набие в главите, че това НЕ Е чат, а ФОРУМ, предназначена на тема "ХОНДА АВТОМОБИЛИ" !!!:)

Опитайте се мама му стара да пишете МАЛКО по-смислени и стойностни неща свързани САМО с автомобилите ХОНДА :) ВИЕ се излагате - НЕ някой друг, обаче нервирате и другите които само четат !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...