Red Line 33 #1 Публикувано 30 Ноември, 2012 (Редактирано) Колеги преди няколко дни прекарах колата на канал, и там какво да видя по резервоара от горната му страна е текло бензин и се е стичало по малките тръбички които минават покрай генерацията (падат се от ляво и ме поправете ако бъркам но мисля че са за спирачната система) Някой да има идея кои са местата от които може да е протекло, при положение ,че следите от бензин тръгват от горе някъде. П.П. Отбелязал съм къде се забелязва течът. Редактирано 30 Ноември, 2012 от 5g_CiviC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 30 Ноември, 2012 Отвори си задната седалка и виж от бензиновата помпа някое маркуче или някое оплътнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #3 Отговорено 30 Ноември, 2012 Другия вариант е да се махне резервоара и да се огледа да не се е пукнал някъде от горната страна и като се плиска бензина да сълзи от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове