Jump to content
Guest preludeanie

спестих доста парички

Recommended Posts

Guest preludeanie

нее никак приятно когато с голяма скорост натиснеш спирачките и започне дати играе цялата предница,оказа се че е от предните спирачни дискове :cool: проверих за нови ужас! вентилирани каквито са моите са около 145лв. единия. приятел ми каза 4е се престъргват и се оправя, така и стана свалихги дадохги на стругар срещу 10лв. и сега са като нови.получавасе изкривяване когато влезеш с нагрети дискове във локва,неправете като мен момчета а акостего направили вече знаете как се оправя това! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

нее никак приятно когато с голяма скорост натиснеш спирачките и започне дати играе цялата предница,оказа се че е от предните спирачни дискове :cool: проверих за нови ужас! вентилирани каквито са моите са около 145лв. единия. приятел ми каза 4е се престъргват и се оправя, така и стана свалихги дадохги на стругар срещу 10лв. и сега са като нови.получавасе изкривяване когато влезеш с нагрети дискове във локва,неправете като мен момчета а акостего направили вече знаете как се оправя това! :P

Колега, не че нещо, но спирачките са последното нещо от което бих пестил. Само се надявам, да не съжаляваш за гяволията си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludeanie

ами колега то е просто,изчисления бе,имаси допустими норми,несили чувал :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

ами колега то е просто,изчисления бе,имаси допустими норми,несили чувал ;)

Чува ли сме и за такива които са престъргани и не след дълго пак са проблемни :P А не на последно място и сме карали с престъргани и можеме да ти гарантираме 4е пак ще стигнеш до този проблем ... На никого не го пожелавам, споделям от опит и мъки.. И наистина когато става въпрос за спира4на система, не се пести, освен своята сигурност,това засяга и на околни!!!!! Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Аз пък си намерих два предни вентилирани диска, чисто нови за 90лв.Карам с тях от 2месеца.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Аз пък си намерих два предни вентилирани диска, чисто нови за 90лв.Карам с тях от 2месеца.

че отде тия благинки? :) я светни сиромасите, че все някой ще идпищи пак...... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Майната , за Акорда ти предните ти спирачни дискове на Japanparst /Ashika са на цена 100лв - 105лв. по каталог ми излизат два размера дискове .260mm. и 282mm.вентилирани . Затова и ти дадох две цени .Незнам кой размер е за твоята кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

а за црх предни вентилирани ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Майната , за Акорда ти предните ти спирачни дискове на Japanparst /Ashika са на цена 100лв - 105лв. по каталог ми излизат два размера дискове .260mm. и 282mm.вентилирани . Затова и ти дадох две цени .Незнам кой размер е за твоята кола.

много добра цена nikicar, но по-скоро ме интересуват за Прелюд 95г F20A4, на Акорда за сега са добре. Това е цена за 2-та надявам се? П.П. всъщност май и за Акорда ще взимам, дай телефон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FnTsY

@nikicarДА и аз си търся и ако е цената за двата кажи как да се свържа, че да си взимам понеже мойте са износени до максимума и много ми тресе волана като скоча на спирачката, а това не е шега работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

много добра цена nikicar, но по-скоро ме интересуват за Прелюд 95г F20A4, на Акорда за сега са добре. Това е цена за 2-та надявам се? П.П. всъщност май и за Акорда ще взимам, дай телефон
Дай номера на мотора си и номера на купето ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Майната , ето ти цените :- пр. сп.дискове - 261mm.x23 - 95лв./к-та. - пр.накладки - 49лв.- задни сп. дискове - 260mm.x10 - 85лв./к-та.- задни накладки - 36лв.0888/613-018 .

@nikicarДА и аз си търся и ако е цената за двата кажи как да се свържа, че да си взимам понеже мойте са износени до максимума и много ми тресе волана като скоча на спирачката, а това не е шега работа.

Дай номера на мотора си и номера на купето ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Преместете се в купува/продава. Тук не му е мястото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...