Guest NCN #1 Публикувано 14 Ноември, 2006 В неделя на писта край Разград ще се проведе Драг. Ако има желаещи некада заповядат ще ни бъде приятно да се запознаем и същевременно да "отсрамим" отбора на HONDA пред всички други. Който може да дойде и има желание нека да пише или да звъни на 088 70 99 732-Найден!БЪДЕТЕ НАШИ ГОСТИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 14 Ноември, 2006 (Редактирано) ......... ще ни бъде приятно да се запознаем и същевременно да "отсрамим" отбора на HONDA пред всички други............Хаха.....Аз ви пожелавам да го изведете отбора на Хонда пред всички други, не го отстранявайте Успех, ще чакаме резултати Редактирано 14 Ноември, 2006 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #3 Отговорено 14 Ноември, 2006 Аз съм там Айде да видим колко хора ще се съберем от Варна да ходим заедно Къде се провежда това между другото?Демоне май не си прочел добре какво е написал колегата (отСРАМим) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #4 Отговорено 14 Ноември, 2006 Говоря за "отсрамане" защото с моята Д14 немога все още да се преборя с швабите над 140к.с. А мероприятието се провежда на една самолетна писта на около 20км. от града. Дано варненската агидка бъде по-голяма, все пак са 120км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #5 Отговорено 14 Ноември, 2006 (Редактирано) Дано варненската агидка бъде по-голяма, все пак са 120км.А и от Ямбол са си толкова Абе всички са ДОБРЕ ДОШЛИ !!! Редактирано 14 Ноември, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #6 Отговорено 14 Ноември, 2006 Е то и от Търново/Габрово са си 100км. Айде колеги в тоя регион палете колите и към Разград, аз го правя всяка седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #7 Отговорено 14 Ноември, 2006 И Русе не е далече Колегата honda bassmbass искаше стикерчета ето удобен случай да не ползваме куриери и да си направим една среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #8 Отговорено 14 Ноември, 2006 И Русе не е далече Колегата honda bassmbass искаше стикерчета ето удобен случай да не ползваме куриери и да си направим една среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #9 Отговорено 15 Ноември, 2006 Малко Реклама Малко нескупосано написоно, но все пак е положително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #10 Отговорено 15 Ноември, 2006 (Редактирано) Е малко са забравили да пишат за колегата NCN, щото той бая народ опраска (включително и мене ). Наказа и една Toyota Celica 150 hp ако не се лъжа и то два пъти. Айде Найдене следващия път още повече . А неговата количка е една лоша D14A1 - 90 hp. Просто нямам думи за тва зверче Редактирано 15 Ноември, 2006 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #11 Отговорено 15 Ноември, 2006 Колеги щте ви помоля за малко повече информация в колко 4аса каде то4но,6те може ли някои да ни посре6не за да ни заведе на пистата,мислим да идваме някоя друга хонди4ка от варна но малко пове4е инфо плс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #12 Отговорено 15 Ноември, 2006 За часа Найден ще каже, но няма никакъв проблем. Примерно можем да се уговорим всички които ще идват в РЗ да се съберем някъде в РЗ и да ви заведа до пистата. Ако някой друг дойде няма проблем, ще се върна и него ще го заведа, тък че колеги разчитайте на мен. Пламен - 0899000280П.С. Дано да не съм на работа тогава, че иначе ще ми е трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #13 Отговорено 16 Ноември, 2006 мисля и аз да съм там и да документирам това онова пък и някое клипче да кача ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #14 Отговорено 16 Ноември, 2006 Значи гимнастиката е следната: по обяд 12/12,30 а пък когато можете в интерес на истината като влезете в РЗ карате докато стигнете Shell и там ще ви чака човек или аз или колегата lz2lps и отиваме да ги "НаЧешем" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #15 Отговорено 17 Ноември, 2006 неделя 5,6 коли от варна сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢ #16 Отговорено 17 Ноември, 2006 неделя 5,6 коли от варна сме там6те има велосипедисти :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #17 Отговорено 18 Ноември, 2006 неделя 5,6 коли от варна сме там Вие сте момчета! Най-добре ще е още преди да влвзете в града от лявата страна на пътя Варна-Русе има една стара бензиностанция на Петрол там да се чакаме, защото мероприятието е така или иначе на 20км. (Ще се чуем) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #18 Отговорено 18 Ноември, 2006 неделя 5,6 коли от варна сме там6те има велосипедисти :) СУПЕР ам да тръгнат по-рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #19 Отговорено 11 Януари, 2007 Ето някое и друго клипче с колегата Crx™ :D16Z2 vs D14A1D14A1 vs D16Z2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #20 Отговорено 11 Януари, 2007 бреййй брао на вас бре младежи, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢ #21 Отговорено 12 Януари, 2007 Лошо е само че я няма наи яката част и болезнена де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #22 Отговорено 12 Януари, 2007 Лошо е само че я няма наи яката част и болезнена де Ай ся ти си нямаш друга работа! Нали се разбрахме за клубната тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #23 Отговорено 13 Януари, 2007 Ето още едно клипче: Mazda 626 8V vs D14A1 vs D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #24 Отговорено 13 Януари, 2007 Ето още едно клипче: Mazda 626 8V vs D14A1 vs D15B2Ха ха ха,много зла таз МАЗДА ей.Имайте впредвид че по принцип си е 90к.с.,а е голяма колкото акорд от тия години.Като знам моята Д15Б2 колко вървеше тая МАЗДА трябва бая да е доработвана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #25 Отговорено 13 Януари, 2007 Ето още едно клипче: Mazda 626 8V vs D14A1 vs D15B2Ха ха ха,много зла таз МАЗДА ей.Имайте впредвид че по принцип си е 90к.с.,а е голяма колкото акорд от тия години.Като знам моята Д15Б2 колко вървеше тая МАЗДА трябва бая да е доработвана.Маздата е 2.0I и е 117кс.- стоково, ама си гие подминала вече конете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #26 Отговорено 13 Януари, 2007 Ето още едно клипче: Mazda 626 8V vs D14A1 vs D15B2Ха ха ха,много зла таз МАЗДА ей.Имайте впредвид че по принцип си е 90к.с.,а е голяма колкото акорд от тия години.Като знам моята Д15Б2 колко вървеше тая МАЗДА трябва бая да е доработвана.Маздата е 2.0I и е 117кс.- стоково, ама си гие подминала вече конете Аха,аз мислех че е карбуратор.Ама нищо,браво на пича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове