Jump to content
ktivanov

проблем при запалване - Хонда CR-V' 99, 128 к.с.

Recommended Posts

ЗдравейтeСкоро се сдобих с Хонда CR-V' 99, 128 к.с. сложих й газов инжекцион - Заволи с автоматично превключване на газ бензин в зависимост от температурата на двигателя. От известно време забялязвам че сутрин се мъчи да запали. Пали но малко се замъчва...предположих акумулатор - един приятел ми го мери каза че по принцип е за смяна (на 2 г. така взех колата от Сан Марино на 55 Аh/330 EN). Смених го с Дeлфи Фридъм, но проблема ми остана...пак се мъчи колата...не въртя 2ри път за да запали, пали от веднъж ама с мъка...Този проблем го нямах през август и септември. Бях разкачил едната клема за проверка да не би да има оттечка - няма пак така се мъчи...Че въпроса ми е какъв би могъл да е проблема? Свещи не съм проверявал, скоро правих регулиране на клапани в сервиза във Варна, но и преди да направя регулиране пак го имах проблема,моля за мнение ?Това се случва само на студен двигател - сутрин, или ако е стояла цял ден навън на студено. На топъл двигател - няма проблем...поздравиКрасимирktivanov@mail.bg0887750495

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега!това от както сложи газовата ли е? Аз имах подобен проблем оказа се много лек пропуск в изпарителя и през маркучлето за вакуум ми наливаше колекторите с газ и сутрин ссе давеше и палеше трудно. Та провери си газовата за течове, да не би някой компонент да изпуска и да ти дави колата.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей, cr-v 128к.с. 99. англичанка. brc газ обикновенна . автомат. имах същия проблем. трудно пали, тресе при работа на место. оказа се стъпков мотор /100 лв. втора употреба/ и реглаж на клапаните. оказа се , че изпускателните клапани са затегнали, при реглажа се сменя и гарнитурата на капака . целия ремонт ми излезе 210 лв. в момента работи отлично, разход на газ 10-12 в София, 8.5-9 на дълго.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...