Jump to content
Bionect

Газов инжекцион на D16V1

Recommended Posts

Здравейте колеги, ето че дойде време да газифицирам Хондата. Порових се из форумите и нета и изборът за майстори не беше много труден. Отидох при момчетата от ПРОГАЗ оставих колата в 9ч. сутринта в 5ч. на обяд колата беше готова. Класическо изпълнение с тороидална бутилка и зареждачка при капачката за резервоара. Системата, която аз си бях избрал, пък и момчетата ми я предложиха Romano ECO всичко италианско с бързи дюзи. Цена 1205лв. Качеството на изпълнение да не го говорим всичко изпънато, прибрано, ако имаше място за инжекторите под въздушния филтър, нямаше да се забелязва , че има газова.

След като си взех колата, дойде моментът на истината, дето се казва и все още го чакам. Да не казвам голяма дума, но никаква разлика от това което беше преди това. Работа на двигател, обороти, вървене. Разхода все още го чакам, напълних я до горе 36литра, до момента съм минал 300км. само градско каране.

 

П.С. Пиша я тази тема за хората, които искат да си сложат газ, но все още се чудят къде, препоръчвам ги.Публикувано изображение

 

Хубав и усмихнат ден!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...