Bionect 1 #1 Публикувано 26 Ноември, 2012 Здравейте колеги, ето че дойде време да газифицирам Хондата. Порових се из форумите и нета и изборът за майстори не беше много труден. Отидох при момчетата от ПРОГАЗ оставих колата в 9ч. сутринта в 5ч. на обяд колата беше готова. Класическо изпълнение с тороидална бутилка и зареждачка при капачката за резервоара. Системата, която аз си бях избрал, пък и момчетата ми я предложиха Romano ECO всичко италианско с бързи дюзи. Цена 1205лв. Качеството на изпълнение да не го говорим всичко изпънато, прибрано, ако имаше място за инжекторите под въздушния филтър, нямаше да се забелязва , че има газова. След като си взех колата, дойде моментът на истината, дето се казва и все още го чакам. Да не казвам голяма дума, но никаква разлика от това което беше преди това. Работа на двигател, обороти, вървене. Разхода все още го чакам, напълних я до горе 36литра, до момента съм минал 300км. само градско каране. П.С. Пиша я тази тема за хората, които искат да си сложат газ, но все още се чудят къде, препоръчвам ги. Хубав и усмихнат ден!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове