Jump to content
Guest joro_pr

кори на вратите

Recommended Posts

Guest joro_pr

Колеги искам да си боядисам корите на вратите,че са сиви а колата ми е с черен интериор но незнам с какво. Ако някой го е правил нека сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Не че нещо, ама забрави тая работа. По-добре виж дали немогат, да ти ги претапицитат някъде. С боя ще се изжули, ще се излюпи и ще ти се ще, да не си пипал нищо ... Знам ли, аз така си мисля. дето се вика - лично мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Зна4и, не е невъзможно боядисването и то с акрилна боя,но бъди подготвен за забележки:корите (пластмасите) са доста порести и с те4ение на времето постоянно се напластяват кви ли не мизерии колкото и добре да е подържана една кола, най-големият проблем са вси4ки видове мазно4и за подръжка ,от автомивки,гъби4ки силиконови и т.н..... Вси4ко това се набива доста упорито, невидимо е за окото и дори след добро обезмасляване преди боядисване има вероятност боята да "избяга " от такива 4асти по кората. Колегата Айсмен е прав 4е по-добрият вариянт е претапициране!!!!!Боядисвали сме неведнъж по настояване на собствениците на колите и никога не е станало толкова добре 4е да ми хареса ли4но!!!!!!!! но в крайна сметка всеки си решава сам!!!!УСПЕХ в на4инанието

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Колеги искам да си боядисам корите на вратите,че са сиви а колата ми е с черен интериор но незнам с какво. Ако някой го е правил нека сподели

Тоя номер става само с мастило за полипропилен,но цената на тези мастила не е никак ниска.Ако толкова държиш на тази операция може да измислим нещо/мастило имам предвид/.А количеството на мастилото което ще ти е необходимо зависи от площта за боядисване и начина на нанасяне - с тампон или пръскане.И аз да питам има ли голям смисъл от цялото това упражнение? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...