Jump to content
sandokan4e

Информация за джанти за Акорд 99

Recommended Posts

Здравейте,Това което успях да открия в интернет, е че заводските размери на джантите са със следните размери:1. Диаметър - 15 цола2. Широчина - 6J3. Централен отвор - 64мм4. Болта - 45. Междуболтово разстояние - 114,3мм6. Офсет, ET = 60mmПонеже не съм много наясно с тези неща :D/>, пускам темата с цел да направя справка с други колеги, които знаят със сигурностм, ако може да потвърдят дали това са истинските размери. Също така се опитвам да намеря метални джанти за зимните гуми (185/65R15), но се оказа трудно да намеря със същите размери. Евентуално какви други размери джанти биха могли да станат на зимните гуми без да има никви проблеми и като цяло джанти с какви параметри мога да сложа ? Също тази широчина 6J на колко мм се равнява ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, Благодаря за отговора!Аз това инфо го гледах от линка, обаче има 2 различни размера на междуболтовото разстояние, дори някъде бях попаднал и на 3ти вариант... затова исках мнение от някои по опитен :D/> .Евентуално с какви други размери джанти бих могал да сложа без да имам проблеми ?Знам, че могат да се сложат втулки ако е по-голям централния отвор, но за другите нямам идея... Евентуално каква друга широчина бих могал да взема ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тия гуми 6J или 6,5J.Седмицата идва широка за "(185/65R15)".Може и без втулки. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Тва е ширини на джанти към ширини на гуми... => 5.5-6 инчова джанта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...