Guest ReSPecT #1 Публикувано 12 Ноември, 2006 Понеже имах раждичка на капака а идва зима реших да я направя но не само да махна раждата а и да я ядосам. Забележка: Не я дразнете много е лоша Та реших да ви я покажа преди и след пластичната операция Ето така изглеждаше преди: Тук е в операционната: Ето я и в завършен вид: Искам да отправя спецялни благодарности към маистора които я направи така Анатоли от Стара Загора сервиза му се намира в коларово ако ви трябва телефона му пишете на лс. Понеже съм фен на музиката и мразя покраи музиката да се чуват хлопания и дранченета от вратите и купето си оплатних вратите и си наврях 17см. говорители вместо стандартните 10см. ето малко снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #2 Отговорено 12 Ноември, 2006 (Редактирано) Тя верно много лоша станала! Само да не спре да те слуша ... А уплътненията от какъв материял са? Редактирано 12 Ноември, 2006 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #3 Отговорено 12 Ноември, 2006 Хидро изолация използват я за под паркета в строителството и е перфектна за обезшумяване лепи се с хелмевект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #4 Отговорено 14 Ноември, 2006 Станали са идеялни веждите! Майстора се е справил добре!Едно въпрос4е само ако може? Така или ина4е си пръскал капака, защо не сложи и шплентове?Сеаг е бил моментът, скоро едва ли пак ще се навиеш да го пробиваш, боядисваш.........Но в крайна сметка както ан теб ти допада така!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #5 Отговорено 14 Ноември, 2006 Екстра е станала колицата колега браво и на майстора кефи ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #6 Отговорено 14 Ноември, 2006 Ами за момента нямах повече пари за ево ми искаха 120лв без монтаж сториха ми се много и се отказах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #7 Отговорено 14 Ноември, 2006 Браво. Станала е супер. По друго си е някък си така. Ще излита май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #8 Отговорено 14 Ноември, 2006 мда, добре дошъл в клуба на "големите вежди" И на мен ми хареса как е станало. Дано след време не ти се подкожуци на ръбчетата, че при мен е почнала леекичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове