Jump to content
Guest alis

Новите цени на застраховките

Recommended Posts

Guest alis

Здравейте,чухте ли за застраховките гражданска отговорност, който от 2007 стават двойно?!?! :P Но имате шанс да ги платите на старите цени (аз си направих),ако сключите гражданска отговорност до 30.11.2006. Ще ви напиша цените за да се ориентирате:за лек автомобил до 1300 куб.см - 72.00 лв. за лек автомобил над 1300 куб см. до 1800 куб.см - 76.00 лв.за лек автомобил над 1800 куб см. до 2500 куб.см - 96.00 лв.за лек автомобил над 2500 куб.см - 260.00 лв.Аз съм от Варна,ако някой иска мога го свържа с агентката. Телефона ми е 0897933010.Алис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Благодаря за информацията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Абе то хубаво, но слушах по новините, 4е такива които са направили предварително после ще си доплащат разликата?????? :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Хм да доплащам?!Не съм съгласен ако не тръгна да излизам в чужбина, което не планувам да правя с кола ...Все едно днес да си взема хляб, утре цената да се вдигне и да трябва да доплатя за да го доизям ... тъпо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

За тези сключили сега застраховка ГО няма никакво правно основание да се досъбират пари. Това е единствено възможно ако сключите добавък към полицата, който да казва че няма да напускате страната с този автомобил и че ако го сторите трябва предварително да заплатите определена премия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

В кое дружество са валидни тези цени? В петък ходих до две дружества, едното, евроинс ми казаха, че вече са повишили цените( за моята кола която е 2000 куб., цената е 126 лева), а във второто Алианс направо ми отказаха да ме застраховат, казах:"Ела след нова година". Познайте как ще отида след нова година баш при тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Да, един приятел си купи кола (хонда) преди месец и плати ГО по старите цени за една година напред. Предполагам, че със новите застраховки ще има и някакъв стикер, унифициран с ЕС, с който ще може да се напуска страната. Като го нямаш, както в неговия случай, просто си доплащаш разликата ако искаш да излизаш извън старната.

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...