Jump to content
Guest Victor

Вградената кирилица

Recommended Posts

Guest Victor

След малко борби успях да пусна работещ кирилизатор. ;)Тествал съм го на IE6, IE7, FF1.5, FF2, Opera 9 и бачка. Ако все пак има някой недоволен сектант линуксар/макинтошист, съжалявам за него. ;) Копчето за смяна се намира в горния десен ъгъл на всяка страница във форума и се зарежда независимо от това дали пускате тема, пишете мнение, търсите, или се логвате. Малко неудобство е, че по подразбиране се пуска на фонетичен режим, но пък добрата новина е, че кирилизаторът си помни настройките с cookie и съответно като го пуснете в режим OFF, т.е. изключен, при следващото отваряне ще си помни да е изключен. Надявам се да бачка добре, ако не - ще го сменяме. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Не е лошо да подчертая, че сега отново въвеждаме правилото за задължително писане на кирилица. Нарушителите ще бъдат награждавани както преди. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

След малко борби успях да пусна работещ кирилизатор. ;)

Тествал съм го на IE6, IE7, FF1.5, FF2, Opera 9 и бачка. Ако все пак има някой недоволен сектант линуксар/макинтошист, съжалявам за него. ;)

Копчето за смяна се намира в горния десен ъгъл на всяка страница във форума и се зарежда независимо от това дали пускате тема, пишете мнение, търсите, или се логвате.

Малко неудобство е, че по подразбиране се пуска на фонетичен режим, но пък добрата новина е, че кирилизаторът си помни настройките с cookie и съответно като го пуснете в режим OFF, т.е. изключен, при следващото отваряне ще си помни да е изключен.

Надявам се да бачка добре, ако не - ще го сменяме. ;)

Не е лошо да подчертая, че сега отново въвеждаме правилото за задължително писане на кирилица. Нарушителите ще бъдат награждавани както преди. :P

леле аз кат я видях кирлицата така се израдвах мн европейски стои лично на мен много ми харесва даже ми стана гузно щото един човек се бъхти за сички и тоя човек в нашия форум е ВИКТОР ВЕЛИКИ ХИП-ХИП ХОРЕЙ,ХИП-ХИП ХОРЕЙ сърдечно и топло благодаря от името на сички съфорумци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Бравос Victor-e, с такива модератори като теб трябва мноо да се гордеем, евала ;)

П.С. На Mozilla Firefox не бачка, да знаеш ;)

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Бравос Victor-e, с такива модератори като теб трябва мноо да се гордеем, евала ;)

П.С. На Mozilla Firefox не бачка, да знаеш ;)

проблема е във вашия телевизор. и с 2.0 и с 1.5 бачка та се къса! при мен нещо кукитата не се запомнят добре ама може настройките ми да са се скапали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Току що тествах отново FF1.5 и си бачка, с все кукито. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан

Браво за труда. Кирилизатора бачка идеално и на лисицата. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

проблема е във вашия телевизор. и с 2.0 и с 1.5 бачка та се къса!

Наистина си бачка на Мозилата :cool: , но ако ползваш Tags нещо става какафония :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest porostorm

защо може да се пише само на кирилица? С лисицата съм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

горе в дясно има едно .. кирилица:PHO BDS и OFF /като щракаш в/у него се променя/Направо си го на off и ще ти важат настройките от уиндолса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest porostorm

горе в дясно има едно .. кирилица:PHO BDS и OFF /като щракаш в/у него се променя/Направо си го на off и ще ти важат настройките от уиндолса...

брех ;) тва мноо мощно :D мерсаж :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...