Guest Founder #1 Публикувано 11 Ноември, 2006 (Редактирано) още едно пиле от нашия край рожденник жив и здрав и да направиш купето така ,че да биеш на драгича вти-то Редактирано 11 Ноември, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #2 Отговорено 11 Ноември, 2006 Честито и жив и здрав и много парички за "тюнинг" ! И наздраве... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 11 Ноември, 2006 (Редактирано) Жив и здрав да е един от най-истинските фенове на марката и с една от най-красивите Хонди които съм виждал Наздраве бате Редактирано 11 Ноември, 2006 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #4 Отговорено 11 Ноември, 2006 Ха наздраве . Да си жив и здрав и много успехи. Айде аз ти предавам щафетата от вчера и приятно изкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 12 Ноември, 2006 OOOOOOOOOOOOO пиле Честит рожден ден батюата,жив и здрав да си продължавай да си фен4е и надъхано маня4е!И кажи на 4овека с ке6а 4е подаръка ти е паркиран тука долу и 4ака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 12 Ноември, 2006 жив и здрав да си и весело изкарване :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #7 Отговорено 12 Ноември, 2006 Аз па нема да се цепя я ! ЧРД с пожелание за черна ВиТи-ка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 12 Ноември, 2006 ха честито и от мен много здраве и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #9 Отговорено 12 Ноември, 2006 Честито, колега! Много и много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #10 Отговорено 12 Ноември, 2006 жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #11 Отговорено 12 Ноември, 2006 Наздраве и бъди жив,и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #12 Отговорено 12 Ноември, 2006 Благодаря ви от сърце момчета! Трогнат съм!Пожелавам ви всичко най-хубаво и нека нашия форум да пребъде,да си помагаме и да създаваме нови приятелстава!Живи и Здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #13 Отговорено 12 Ноември, 2006 днес 1000 пъти се се чухме а аз дори не знаех че си рожденник. но по-добре късно от колко по-късно честито брат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове